Lingon om.....,  speciella inlägg

Jag vågar

Från en dag häromveckan, då när det var varmt vill jag säga och längta tillbaks. Vi skulle iväg till Stockamöllans Jazz & Swingfestival och hade packat korgen med tröjor, filt och lite dryck. Det var en så varm tidig kväll och jag ville egentligen inte lämna solsidan hemmavid för det var så skönt.

Och mitt i all den där grönskan och rosenprakten så kände jag att jag vågar. Jag vågar öppna mitt hjärta igen och det känns bara jättebra. Och modigt också för den sakens skull. En väldigt viktig känsla att hålla fast vid och vårda.

Festivalen med Gudrun Carling var helt fantastisk och får ett eget inlägg lite senare, och den där varma sommarkvällen får gärna komma i repris genast för nu är det nog med regn. Jag vill ha precis som på bilderna igen. 🙂

39 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *