Menu
i Köket / Trädgården

Sommartårta

tarta

Tänk jag hinner ju inte med ett enda dugg? Bloggen, livet. jobbet. Men att äta tårta klarar jag av och tycker det är något av det allra härligaste på sommaren. Helst vanlig tårta med sockerkaksbotten, grädde och färska bär och just den här dagen hade jag försökt göra maräng ovanpå men det rann ner i formen. Kanske skulle jag haft ett riktigt recept? 🙂 Jag gissar att tanken var att göra sockerkakan bara på gulorna och sen göra marängen på vitorna och har någon ett recept så hojta till i kommentarsfältet. Så jag kan göra den på riktigt.

En och en halv jobbevecka kvar…..sen är det semester. Ujujujuj…..så härligt det ska bli. Kram och trevlig onsdag!

2 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  25 juni, 2014 at 19:01

  Åh,såå gottit – Har haft ett perfekt Recept men hittar det inte nu så typiskt 🙁
  Men…Om jag gör det återkommer jag/Kram

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2014 at 19:30

   Jag har hittat det! Pinocciotårta, Brittatårta och flera andra namn. Nu ska det bakas!
   Kramar och trevlig kväll

   Reply

Leave a Reply