Odling,  Trädgården

Vackert väder och trädgårdsrapport

1 2 3 4

Ja, och så är det vi förstås. Jag och Misemannen och ett par lådor där det växer så det knakar. Potatisblasten måste nästan tuktas lite så den inte skymmer annat, jag måste binda i hop den lite eller kan man klippa? 🙂

Mitt Cederträd som jag hade till julgran har börjat växa lite försiktigt och det verkar gå långsamt så det är nog inga problem att hålla det lagom högt ett par jular till. Hörnrosen har fått kraftig mjöldagg och jag var inte riktigt alert där utan måste nog klippa av nästan alla blad och knoppar tyvärr. Nu har jag läst mig till att det går att blanda 1 liter vatten, 1 tsk bakpulver och 0,5 tsk rapsolja eller såpa att spruta på. Billigare än 139 kr/500 ml. Tydligen kan man även prova använda en mjölkblandning.

Sommarvärmen är här och jag vet inte hur gärna jag vill rymma från plikter och ansvar idag och bara njuta. I morgon hoppas jag bli ledig vid lunch och att värmen är kvar. Idag går det ju att bada?

Och med det säger jag hej och avslutar dagens trädgårdsrapport.♥

2 Comments

  • Flipfloppan

    Hm, bind ihop i så fall, de ska ju helst blomma om det är en blommande potatissort och sen vissnar blasten av sig själv så småningom. Ser frodigt och fint ut hos dig, Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *