Trädgården

Smälta, smalt, smultit

DSC_4692_1

Åh vilket väder? Jag har nästan smält bort av både värme och sommarlycka. 🙂 Så skönt. Vi har 28 grader än så länge så det blir en fin kväll ute tror jag. Mina sista timmar är jobbade den här veckan och nu är det grannhäng som gäller och inväntade av pojkvän.

DSC_4696_1

Jag har så fina grannar som gör mig glad! Och det gör inget att man är tätt på varann utan tvärtom. Det finns någon att låna en kopp mjölk till kaffet av och så kan man prata eller ta en promenad på kvällarna.

DSC_4697_1

Fast just nu smälter vi på våra uteplatser och jag har ägnat en timme åt mina kära kartonger under flygeln. De är nu förflyttade någon annanstans. 🙂

DSC_4699_1

Kära grannen kom med en fuchsia till mig, Pink Marschmallow som jag blev så kär i förra året. Eller hur Rosen?

DSC_4701_1

Annars är det inte så mycket nytt under solen här i Lingonhooden, jag kämpar på och kanske det blir bad i helgen? Garderoben ska inspekteras och katten ja….han har letat upp den svalaste platsen i huset, garderoben.

DSC_4702_1

Underbara sommar.

Ikväll blir det nog grill tror jag för det finns kamben i kylen. Däremot känns det där med antibiotika i grisuppfödning riktigt riktigt illa. Människan är verkligen sin egen värsta fiende och nu tänker jag snart bojkotta allt fläskkött. Eller illafall läsa innehållsförteckningarna ännu nogare. Usch. Eller gå och rösta i EU-valet. Frågan är bara på vem? Vem är mest emot antibiotika i djuruppfödning som standard?

Ja, jag blev lite upprörd. 🙂 Kambenet kommer troligtvis inte smaka riktigt lika gott som sist. 🙁

Trevlig helg på er och drick mycket vatten i värmen!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *