Lingon om.....

Dålig på att säga nej?

DSC_0138_1

Så var det redan onsdag och jag visar några hundkex till blommor. Jag åker tåg till jobbet och passar på att fundera över hur bra jag är på att säga nej.

Inte så bra. Jag är en ja-sägare på många sätt och vis. Positiv och optimist. Sen när jag en negativ pessimist någonstans inom mig också men den är en smula kuvad av det positiva.

Vad vill jag säga med det? Jo, att när kollegorna ska gå och äta skräpmat till lunch hänger jag på, trots att jag inte vill. För jag är social och tycker om att träffas och prata lite mellan jobbpassen. Nu var det ju inte så farligt men jag kunde gjort ett bättre val igår när dramat utspelade sig. 🙂

DSC_0151_1_1

Många val man gör varje dag faktiskt. Jag räknade en gång och blev yr i huvudet. Och om man dessutom funderar om det är bra eller dåliga så snurrar det ännu mer i skallen.

Iallafall, jag kämpar vidare och känner mig lite slankare i kroppen och i dag är det så varmt att shortsen är på och jackan lämnad hemma.

Ha en fin fin tisdag och gör bra val♥

5 Comments

 • AnnaSC

  och om det är gyllene bågen du tänker på så har de faktiskt helt OK sallader till ex. Så det går att göra bra val där också. För om man bara kan gå till vissa ställen begränsar man sig alldeles för mycket. Vardagen måste funka även om man vill vara nyttig annars blir livet alldeles för krångligt. Så tänker jag i min viktnedgång.
  pepp pepp pepp
  kram <3

  • Lingon

   Gyllene Bågen är ju ganska okej men vi var på ett gatukök i Persborg. 🙂 Jag håller med dig att det är bra att kunna ha många ställen att gå till. Och jag tror också på att äta regelbundet, inte hoppa över bara för att jag inte hittar rätt mat. Idag blev det en caesar sallad.
   Tack snälla för pappet! Här kommer lite tillbaks, pepp pepp pepp pepp!

   • AnnaSC

    aha ja där kan det vara svårare med sund mat, men sånt får ju vara det också. Ceasar sallad är mumsigt

 • Milottan

  Jag förstår precis vad Du menar. Att inte kunna kombinera orden ”social” och ”stålsätta”. Och hur lätt kan inte andra säga ”man måste ju leva också! och så är man där, så lätt. Men jag håller på Dig, Lingonet. Ha en skön torsdag. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *