Lingon om.....

Förgätmigej – Forget me not

Godkväll!

Här är en som varit ute på fotopromenad så jag måste tyvärr bomba lite med förgätmigej. 🙂 En sån rar blomma som jag tyckte var det finaste som fanns tills mamma suckade och sa att det var ogräs. Själv tycker jag det är lite mittemellan, det får gärna finnas i trädgården om det inte tar över allt.

Helt enkelt underabara! Och mina steg gick längs med min promenadrunda och det blev många fina bilder. Ljuset nu mot det gröna är så jaaa…..alldeles perfekt.

Annars så har det varit en lugn fredag med strålande sol och jag har passat katt som inte riktigt gillade antibiotika men som fogar sig. Vi ska snart ta den förnedrande kvällspromenaden – i koppel. Konstigt nog så fungerar det ganska bra eller så har jag talang som kattförare. Det gäller nog mest att vara uppmärksam och agera på missens signaler tror jag.

Fast just nu sover han djupt och vi lyssnar på hockey.

Foto är ju såklart alldeles kul och bästa hobbyn på många sätt. Men en grej som jag tänker på nu är jag lyckas fånga in lite av våren, få den att stanna upp lite på ett par bilder så jag hinner njuta mer innan det är över.

En bildfångare, vårfångare och idag blev det förgätmigej som fastnade på linsen.

Det är lite trösterikt. Att tiden kan få sakta in lite så man hinner med.

Ja, hur skulle jag kunna välja bara några få bilder?

Kramar och trevlig kväll!

6 Comments

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Så fina bilder. Förstår precis detta med att fånga så mycket så möjligt på bild så man hinner med alla färgskiften. Detta med foto är helt underbart men, inte en bra kombo att ha med sig någon som inte fotar själv Ofta får man höra samma kommentar – Är du inte klar snart!

  Kram på dig

 • msemschen

  In the eye of the beholder! Alla blommor är just blommor tills dess att de hamnar där de är oönskade och då blir de ogräs.
  Mycket söt lite blomma.
  Kram

 • Hilde

  Vad skönt att det verkar gå bra med Misseman. Det är en hel vetenskap att ge katter medicin…
  Kul att ni delar fotointresset, då blir allt mycket roligare.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *