Lingon om.....

Porträtt Misseman och vilket väder?

Han är bara så fin min lille Misseman. En sorts kung på något sätt och här är några bilder på honom.

För att göra en lång historia kort så är han nu min katt, jag har tagit över honom och han är en ca 7 år gammal Ragdoll som levt det hårda livet utomhus på sistone. Han är redan piggare efter att ha fått dra ut tänder som var trasiga med frilagda nerver, ajajaj och så hade han urinvägsinfektion som nu ska fixas med lite tabletter. Och jo, det går att ge honom piller men man får akta fingrarna och försöka lägga det långt in i munnen. Jag känner mig superelak såklart och det är som Soffipropp sa, bara att blunda och titta bort när den anklagande blicken kommer. 🙂 🙂

Idag har vi haft sommarvärme och jag har varit en sväng i Flyinge på plantshopen, mest för att handla till vår förening men vad gör det när man får omges av rhodendendron i massor av färger och tanka inspiration. Pelargonen här uppe är Elnaryds Karin. Ifall någon undrar, hihi. Jag vet att ni finns därute, pelargonlovers!

Trevlig kväll!

 

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *