Menu
Lingon om.....

Porträtt Misseman och vilket väder?

Han är bara så fin min lille Misseman. En sorts kung på något sätt och här är några bilder på honom.

För att göra en lång historia kort så är han nu min katt, jag har tagit över honom och han är en ca 7 år gammal Ragdoll som levt det hårda livet utomhus på sistone. Han är redan piggare efter att ha fått dra ut tänder som var trasiga med frilagda nerver, ajajaj och så hade han urinvägsinfektion som nu ska fixas med lite tabletter. Och jo, det går att ge honom piller men man får akta fingrarna och försöka lägga det långt in i munnen. Jag känner mig superelak såklart och det är som Soffipropp sa, bara att blunda och titta bort när den anklagande blicken kommer. 🙂 🙂

Idag har vi haft sommarvärme och jag har varit en sväng i Flyinge på plantshopen, mest för att handla till vår förening men vad gör det när man får omges av rhodendendron i massor av färger och tanka inspiration. Pelargonen här uppe är Elnaryds Karin. Ifall någon undrar, hihi. Jag vet att ni finns därute, pelargonlovers!

Trevlig kväll!

 

5 Comments

 • Anne
  17 maj, 2014 at 22:06

  Mmmm han är ljuvlig,och jag är så,glad att han nu är din på riktigt !

  Reply
 • Hilde
  17 maj, 2014 at 23:16

  Vad skönt att han är din på riktigt nu, även fast det varit er länge <3
  Underbara bilder med!
  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  18 maj, 2014 at 10:07

  Fina fina Misseman – Underbart att han är bara Din nu & visst har jag ”sagt” att han ser ut att vara en Ragdoll hihi … /Nospuss & Kram

  Reply
 • Maria
  18 maj, 2014 at 15:43

  Åhhhh vad glad jag blir att få höra att han är bara DIN, han är helt ljuvlig *ler* <3
  Änglakramar Maria

  Reply
 • Lingon
  18 maj, 2014 at 19:20

  Tack alla och kramar till er allihopa!

  Reply

Leave a Reply