Lingon om.....

Välkommen till min lilla webshop

Vi har slitit hårt idag jag och tjejerna. Ni ser ju hur roade de ser ut? Röj och rensning och tiden har bara rusat men nu välkomnar jag er till min webshop! Den hittar du i menyn uppe på sidan och några produkter ligger på högersidan längre ner.

Garderoben kommer att bli rensad ofta från och med nu och jag kommer att sälja vidare både kläder och skor i bästa återvinningsanda.

Jag har hållit på ganska länge med det tekniska så det var därför det blev lite tunt i morse bland plaggen. Datorer har ju den förmågan – att sluka tid. Nu kommer jag fortsätta att fylla på i morgon och hoppas på att ge mig uppför koftberget. Jag har alltså ca 40 koftor? Minst. Galet. 🙂 Ja, och härligt.

Det går alltså inte att säga att jag fryser precis. (skäms lite) Det kommer även komma en del plagg som är av andra märken än Odd Molly, te x Noa Noa och lite blandat.

Nu ska jag ägna mig åt flickorna här hemma som trots allt inte är så sura som de ser ut på bilderna och så ska jag ta fram bergsbestigningsutrustningen till den kommande klättringen av Koftberget. Tänker mig en sån där sele som man kan hissa sig upp och ner med?

Välkommen in och kika i shoppen!

Och ha en riktigt fin fortsatt helg.♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *