Lingon om.....

Söndag och lite regn

Idag har det regnat här mest hela dagen och planer på att åka till Sofiero slott ersattes med soffliggning och pizzabakande. Inga dumma aktiviteter alls men någon gång så vill jag se blommande rhodondendron där. I alla sin prakt.

Bilden på maskrosen togs i för någon dag sen på fotopromenaden och jag fortsätter med dreamy bakgrunder och tycker det är kul att utforska hur det går att måla med kameran. 🙂

Här är Ramslök som jag hittade i skogen. Det luktade lök helt enkelt och jag har aldrig sett hur de ser ut tidigare. Tydligen kan man äta både rotknölen och göra te x pesto på bladen? Eller är det stjälkarna man använder? Någon som vet?

Helgen har varit jättefin med en solig toppendag och en mera inomhus vilodag. Och såklart som nästan alla helger alldeles för kort. Och jag börjar bli sugen på en riktig ordentlig garderobsrensning och bloppis men energin att utföra det är inte helt upptankad än. Snart. Trevlig kväll och hoppas ni har det bra därute.

4 Comments

  • msemschen

    Pesto gör du på bladen och den lilla knoppen som blir efter blommorna kan du göra kapris av. Ja jag vet inte men min mor berättade det för min när hon såg ”mina” vackra blommor på Landön. Haha
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *