Trädgården

I backspegeln och första grillkorven

Det har blivit många fina bilder i veckan som gick och den värmen? Nu när det är kallare så fryser jag ju. Längtar redan efter mera. Och det här är iphonekameran. 🙂 Hur bra som helst.

Till att börja med så måste några tulpanbilder visas upp för det bor några monsterexemplar i pojkvännens trädgård. Stora och majestätiska.

Och jag undrar lite hur gamla tulpanlökar blir? De förökar eller förnyar sig själva kanske där under jorden men dessa måste stått i många många år.

Så vi rensar och jag är på upptäcktsfärd i rabatterna och ropar ohhhhh? och ahhhh? när jag hittar något spännande som jag inte sett förut.

Här har vi suttit många timmar och druckit saft och kaffe och jag längtar än mer till sommaren. Mer, mer, mer!

Så var det också dags för första grillkorven utomhus med Johnnys senap. 🙂

Många timmar på filten har det också blivit. Så himla mysigt. Läsa en tidning eller bara prata eller sova en stund.

Sköna bilder med sol i ansiktet.

Och idag då? Jo en ganska vanlig lördag med städning och lite funderande. Just nu matar jag tre stycken katter som är hungriga och det känns som jag måste hitta en bättre lösning för dem. Men hur exakt? Och hur får jag dom att sluta hoppa in genom kattluckan och leva rövare på nätterna? Hm? Jag behöver ju sova, det är bra har jag hört.

 Men det där kan jag grubbla vidare på och lite till för jag är inne i en riktig grubblarperiod. Eller så behöver jag bara sova. 🙂

Må väl.♥

22 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *