Lingon om.....

Äppelblomsselfie

Tjoflöjt!

Idag blev det en loppisrunda och oj vad träden blommar. Jag nyser och mår allmänt skunk men åh så vackert det är och nu är det äppelblom och körsbär som bara exploderar. Kanske är jag lite förkyld?

Jag njuter trots det ända ut i lillfingernageln. 🙂

 Det blev inga köp även om jag stod länge och höll i en gammal Höganäsvas med gräslig glasyr och en saxlampa i dåligt skick. Ibland räcker det att hålla i saker en stund tydligen för att sedan snällt lägga tillbaka. En tramporgel lät jag också bli. 🙂 Och en fågelbur. Mkt bra som Flippis skulle säga, hihi. Det där med att fylla på hemmet med saker är annars inget som jag verkar ha problem med. Alls. På återhörande.

3 Comments

  • Eva Solid

    Fylla på sitt hem är inte det minsta svårt och en tramporgel behöver väl varje hem…eller kanske under äppelblommorna. Tänk att se dig sitta där i den soliga äppelblomsmorgonen och spela Din klara sol går åter upp eller Morgon mellan fjällen där på tramporgen.
    Kramar

  • Flipfloppan

    Det var väldigt ståndaktigt, för det är ju bara för svårt att låta bli när man är på loppis. Fina äppleblommor, det exploderar verkligen överallt nu. Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *