Lingon om.....

mannen är tillbaka

httpv://www.youtube.com/watch?v=Lvq-G-x3FRA&

Fredagsmys på högsta nivå och undrar var han har varit. Jag är en sån hönsmamma. 🙂 Skönt att ordningen är återställd så jag kan sova gott. Senaste timmen har han dessutom ätit som en ponny.

Har ni fått mycket snö? Här är minst en decimeter och jag har varit ute och skottat och det är väldigt fint med nysnön.

Bloggen är under ombyggnad så det kan vara lite krångligt att kommentera eller läsa den tyvärr. Det tar lite tid för mig att fixa till allt det nya och tala gärna om i kommentarsfältet vad som är krångligt. Om det går att kommentera menar jag. 🙂

Anledningen till den stora ombyggnaden är att jag vill ha möjlighet att visa mer foto i olika samlingar på en sida i bloggen. Fjärilsbilder, sommarbilder, glädjebilder, kattbilder och så vidare. Lite extra goda godbitar samlade på ett ställe. 🙂 Ha tålamod med mig.

Någon som ska över till Köpenhamn i morgon? 70% rea på illum och i Odd Mollybutiken. Jag vill men kan troligtvis inte ta ledigt från jobbet.

Må så gott därute.♥

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *