Pyssel+Handiwork

Försovit mig deluxe

Oj vad jag har försovit mig idag och vad sjutton gör jag här i bloggen då? Jo, en klämhalvtimme till att bekänna mina synder. Igår fick jag äntligen hem en printer, jag har ju företag och sånt och måste fakturera och föregångaren drog en djup suck och la av för länge sedan. Faktureringen har det varit si och så med, via mail, smygprint på jobbet och en riktig helmesyr om jag ska vara ärlig. Men nu så tog jag tag i saken och ordnade en ny och varför inte ha en som kan skriva ut foto när de kostar samma peng?

Sagt och gjort. Är det kul eller? ”En heeeelt ny vääääääääärld” som de sjunger i disneyfilmen. En del grejor att lära mig och vissa bilder blir randiga men det ska jag nog få ordning på. Den här grunkan har ju sex olika rengöringsprogram att köra.

Nu ska jag bara sätta i gång med att trakassera släkt och vänner med foto i pappersform. 🙂 Hur kul som helst.

Ja, och där kom anledningen till den dåliga sömnen även om det kanske egentligen är misse som hållit mig vaken.

Ha en fin dag! Här ska det springas och jagas ikapp timmar som försvann.

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *