Menu
Pyssel+Handiwork

Försovit mig deluxe

Oj vad jag har försovit mig idag och vad sjutton gör jag här i bloggen då? Jo, en klämhalvtimme till att bekänna mina synder. Igår fick jag äntligen hem en printer, jag har ju företag och sånt och måste fakturera och föregångaren drog en djup suck och la av för länge sedan. Faktureringen har det varit si och så med, via mail, smygprint på jobbet och en riktig helmesyr om jag ska vara ärlig. Men nu så tog jag tag i saken och ordnade en ny och varför inte ha en som kan skriva ut foto när de kostar samma peng?

Sagt och gjort. Är det kul eller? ”En heeeelt ny vääääääääärld” som de sjunger i disneyfilmen. En del grejor att lära mig och vissa bilder blir randiga men det ska jag nog få ordning på. Den här grunkan har ju sex olika rengöringsprogram att köra.

Nu ska jag bara sätta i gång med att trakassera släkt och vänner med foto i pappersform. 🙂 Hur kul som helst.

Ja, och där kom anledningen till den dåliga sömnen även om det kanske egentligen är misse som hållit mig vaken.

Ha en fin dag! Här ska det springas och jagas ikapp timmar som försvann.

12 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  18 januari, 2014 at 11:16

  Underbart med Foto i pappersform & sååå fina 🙂

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2014 at 19:58

   Härligt att du är ”tillbaka igen”. Massa kram!

   Reply
 • Memelie
  18 januari, 2014 at 11:17

  Å vad jag längtar till våren när jag såg din bild!!! Vilka härliga färger!
  Ha en fin dag och stressa inte för mycket!
  Kramar!!!!

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2014 at 19:59

   Tack det blev en finfin dag! Mycket jobb men mycket kul!
   kram

   Reply
 • Linda G
  18 januari, 2014 at 19:29

  Det är ju så fint med riktiga foton! Och så har man ändå det mesta bara i digital form tyvärr……Kram

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2014 at 19:59

   Det är helt underbart! Jag kommer nog att slita ut den här printern ganska snabbt. 🙂
   kramis!

   Reply
 • Nilla
  18 januari, 2014 at 19:56

  åh vad fina! Jag har tänkt sååå länge att jag skall printa ut lite bilder men det blir aldrig av men nu ska jag också försöka få till det. Ha en fin kväll! Kram Nilla

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2014 at 20:00

   Just do it. Helt underbart!
   kramar och ha en fin kväll du med

   Reply
 • Sofia
  18 januari, 2014 at 23:34

  Fiiint! Själv har jag börjat samla mina favoritbilder och minnen i fotoböcker just för att det är så vansinnigt trevligt att se bilderna på annat än skärm! Kram

  Reply
  • Lingon
   19 januari, 2014 at 08:49

   Det är! Och något som jag alldeles för länge glömt bort.
   kram!

   Reply
 • msemschen
  19 januari, 2014 at 16:35

  Men du, va snygg din blogg är!

  Vad köpte du för printer? Vi letar efter en men vi är lite nördiga och vill ha en som kan skriva ut A3 i färg och då blir det en dyr och klumpig historia.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   19 januari, 2014 at 21:58

   tack ska du ha..! Mycket att göra återstår men det största är fixat. Jag köpte en Canon pixma MG7155 eller nåt sånt hette den. Den skriver A4 och nedåt men jag skulle egentligen bara ha en vanlig svartvit printer. Priset är ju detsamma. 🙂
   Kramar och trevlig kväll!

   Reply

Leave a Reply