Lingon om.....

Vinden viner och var är katten?

Så var det snöstorm och det tjuter runt fönsterna av vinden. Vackert tycker jag och undrar lite hur det ska gå att ta sig till jobbet och var är misse? Jag har blivit en sån hönsmamma åt honom så nu undrar jag var han är? Instängd? Påkörd? Eller ligger han och gömmer sig och väntar på våren? 🙂

Hutter. Nej om jag skulle sätta lite fart då?

Ha en fin dag och kör försiktigt om du rullar. 🙂

10 Comments

 • Sahra

  Vaddå borta? Hur länge har han varit borta? Mina stora katter kan vara borta läääänge. Flera dagar. Kanske inte när vädret är så ogästvänligt som det är nu, men jo ja det kan hända det också. Vår älskade Zelda försvann en gång när hon var ganska ny hos oss. Jag hade en sådan där oroskänsla som inte ville försvinna. Så jag gav mig ut och letade. Det var höst och det blåste så där så vinden tjuter. Någonstans uppfattade jag något ynkligt läte, men samtidigt var jag inte helt hundra för vinden lurade. Men så blev jag säker och lokaliserade pipandet till kyrktornet. Lten hade lyckats ta sig upp högst upp i tornet och satt på en bjälke och pep så ynkligt så jag fick hjärtsnörp. Jag hoppas verkligen att din fina kisse kommer tillbaka snart. Keep us posted please. Kram

 • Annelie

  Nu har vår lilla kisse aldrig försvunnit direkt men känner igen oron som kommer direkt (hönsmamma) när det dröjer lite extra. Din kisse har väl sin kattlucka att krypa in i värmen igen. Kanske det är x-tra roligt för honom med snön som yr runt.. Han kommer snart vara hos sin mamma inne i värmen igen.
  Kram,
  Annelie

 • Lingon

  Han har varit borta snart ett dygn men det har ju hänt förr. Det är bara så ruskigt väder så jag vill veta att han mår bra. Tror han dyker upp i eftermiddag eller kväll.
  Kyrktornet? Det var högt upp. Lille mise.
  Kram!

 • Helen

  Han är ju udevan och klok så han har nog hittat lä tills han kan ta sig hem till dig. Men visst blir man hönsig för sin kisse. Hoppas han är hemma nu.

 • Lotta

  Vet hur du känner. Man är orolig för de små liven. Hoppas han snart kommer hem. Kurar nog någonstans.

  Jag har problem med att läsa din blogg på mobilen. Är det bara jag?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *