Lingon om.....

Vackra vinterfärger och halt som sjutton

Så vackra färger. Genom ett tågfönster på väg hem. Idag var en ytterst kort arbetsdag och jag körde bil in på glashal motorväg med snömodd ovanpå. Så dumt att jag inte kollade att tågen gick innan för den där bilresan var en ruggig upplevelse. 40-50 km/h på motorvägen och tjocka vallar med modd. Bara att hålla ratten still och avstånd framåt. 🙂 Brrrrrrr.

Så jag ställde bilen och tågade hemåt. Känns bara bra och så fick jag en kopp kaffe hos Flippis och kollade in julens framfart hemma hos henne. Jag brukar kalla henne fröken Sommar för hon är en av de som njuter bäst av sommaren, eller snarare passar på att utnyttja den på bästa sätt. Men egentligen borde hon kanske heta fröken jul också? För där hemma är det mysigt och varmt, välkomnande.

Sen har jag smygspanat på Misse. Undrar var han går? Och är det här verkligen Misses spår eller någon annans? Hm. Jag skäms lite. Inkräktar på kattlivet så här.

Kvällen har varit i bloggbyggartecken och jag ska avsluta för den här gången. Mycket återstår men jag vann över datorn. Det är ju det viktigaste. 🙂

Kramar och trevlig kväll! Kör försiktigt.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *