Inredning

Fin ljusslinga

God Morgon!

Här är det lite lördagmorgon innan jobbet och jag måste visa upp mitt fynd från igår. En finfin ljusslinga för 99 kr. Finns på Smartbuy som har har butik i Höör, Helsingborg och Lödde. Fast det kan ju vara lokala avvikelser. Men iallafall en bra butik med massor med julpynt att förlora sig i. 🙂 Och det var dagens reklam och fyndtips. Hihihi.

För jag är så himla nöjd med dessa fina. Missen hälsar att kattluckan är ganska ointressant när man kan jama och bli utsläppt men idag har det mycket tveksamt provats en gång. Vi ska nog träna en hel del och enligt manualen ska man ha tålamod. Men jag hittar inget i kartongen? Någon som har i lager?

Nog svamlat, jag måste rusa som vanligt. Ha en fin fin lördag.♥

8 Comments

 • Sahra

  Jättesnygg och bra mkt mer prisvärd än originalet. Köpte en till sonen och blev både fattigare och heeeelt galen på att försöka trycka ut bollarna till rund jämn fin form. Att sticka igenom ljuset i det där mäktiga var inte heller särskilt lätt. Jävlars vad jag svor. Var din slinga färdigmonterad?

 • Lotta

  Länken till den affären var farlig. 😉
  Får ta med mig Maja och köra dit. Passa på att tvinga till oss kaffe hos Emschen kanske. 😀

  Ha en trevlig helg. Här har den inte startat bra. Adhd och försova sig är ingen bra kombo hos Maja och gubbe. 🙁

 • Hilde

  Jättefin ljusslinga 🙂 Det är nog individuellt hur snabbt de lär sig det där med kattlucka. Sigge som är hungrig på allt lärde sig på en gång, medan Sessan och Sissi var trögare då kattgodis inte lockade lika mycket.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *