Lingon om.....

Lagom blåst och kyligt – i mitt kök

Hoho!

Det här är jag genom fönsterrutan kl 06:00 i morse och någon sekund senare tyckte jag det var dags att dokumentera köksbordet, förjul 2013. Jag hade tur i går och kom hem i tid utan problem och hade lite glöggkväll med grannarna. Vi tittade på Ernst och och pratade mest så jag minns inte riktigt vad han gjorde? Godis.

Sen blåste det som attan hela natten och jag hade svårt att sova.

Äpplen.

Och lite hyacinter.

En som inte har särskilt svårt att somna är Misse och han snarkar jättesött. Tyvärr är han lite rastlös så han sover inte så länge på varje ställe utan provar sig fram var det är bäst.

Idag har jag installerat kattdörr och det blev fint. Fast jag fryser fortfarande. Tänk tant i pyjamas med borrmaskin, utomhus, hagel och snö och så en otrolig blåst. Det tog sina timmar och några turer till bygghandlaren. Men nu är det näst intill färdig och fick äntligen göra ett stort hål i väggen. 🙂

Nu är det dags för några ärenden och sen så är det fredagkväll. Brrr. Fryser fortfarande.

Ha en fin fin kväll, Kramar L

[slickr-flickr tag=”oddm” type=”gallery” ]

[slickr-flickr tag=”pukka” type=”slideshow” delay=”10″ items=”6″  size=”large” width=”957″ height=”700″ border=”off” bottom=”20″ align=”center” captions=”off” controls= ”off”  ]

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *