Odd Molly

I min garderob

Hjälp!

Av lite olika skäl fick jag bege mig längst in i garderoben i kväll. För att hitta lite grejor som skulle flytta vidare. Sen var det kört, bara att sätta i gång och röja och försöka lägga tillbaka saker.

Missförstå mig rätt nu..:) Jag älskar min garderob och fnissar förtjust åt dess innehåll, men jag bara undrar när det blev så otroligt mycket? När fick jag dårpippi på att samla underklänningar i alla färger? Varför tog det inte stopp någonstans?

Så ikväll går jag här och småsuckar och grälar lite på mig själv att jag inte sålt av mera, samtidigt som jag är glad. Det går inte riktigt i hop resonemanget, jag vet. Det är ungefär som att rensa ut förråd och skrymslen samtidigt som man handlar på loppisar och fyller på.

Nu sitter jag och tittar på röran i någon sorts halvlek och ger nog upp för i kväll. OS i garderobsröj? Vem är på?

För övrigt så är våren och solen här och jag har letat fram ett par solglasögon. 🙂 Helt underbart.

Kramar och trevlig kväll!

5 Comments

 • Sofia

  Bra jobbat där det där med rensning är ju inte min styrka… Jag rensade faktiskt ut 10 plagg i höstas på ett bräde för att kunna köpa min drömfårskinnkappa (tror att du har en sån med) Annars små offrar jag mest ur garderoben! Men visst blir man mörkrädd när man tittar runt det där med underklänningarna känner jag väl igen… Funderade nyligen just på hur jag kom på att jag behövde så in åt norden många! Å då har jag ändå nyligen efter det fyllt på med ett par traderafynd… Härliga bilder i föregående inlägg Jag blir nog lite avundsjuk men absolut inte missunnsam! 🙂 Så härligt! KRAM

 • Eva Solid

  Samma här, det är det där velandet, som åsnan mellan hötapparna. Eller så är det helt enkelt att det vore trevligt att både ha kakan och äta den. Kramar

 • Fiona

  Hej finis! Jag har ju varit helt bortkopplad från Blogglandia ett tag. Öppnar upp och trillar in här och ser…ser ju ett av mina önskeplagg hänga där på galgen som vill bli adopterad! Och jag är nästan tvärsäker på att du vet vad jag dillar om:)
  Ska du ha bloppis? När?
  Kramar <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *