Lingon om.....

Bygga om lite i bloggen

[slickr-flickr tag=”pukka” type=”slideshow” delay=”10″ items=”6″  size=”large” width=”957″ height=”700″ border=”off” bottom=”20″ align=”center” captions=”off” controls= ”off”  ]

Godförmiddag!

Jag håller på att bygga om lite i bloggen och därför är den lite trög för ögonblicket. Det ska bytas webserver och jag håller på att lägga in en ny fotosida där det är lite lättare att hitta i arkivet av bilder. Just själva arkivdelen i bloggen är jag inte särskilt nöjd med än. Jag tänkte lägga bildspel på träffar, outfits och mina finaste bilder. Möjligtvis i ett urval men lättare att se och en energiboost både för mig och för er. För bilder är kul. Det är planen. 🙂 Hur jag sen går i land med det får vi väl se, det där tekniska har ju en tendens….en tendens väser jag lite mellan tänderna, att ta en smula mer tid än man tänkt sig. Annars så är det en vanlig torsdag och jag kom just på en viktig sak jag glömt så det är dags att rusa.

Kramar och ha en fin dag!

[slickr-flickr tag=”oddm” type=”gallery” ]

Bilderna ligger här för jag jobbar med ett script som dummar sig lite. Datorer!

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *