Lingon om.....

Kan jag få gå och lägga mig tack?

dream-bedrooms-design-3

Åh att få krypa ner där i sängen och känna doft av  berg och hav..

dream-bedrooms-design-5

Eller här mitt i det skira ljuset.

Jag är så trött i kväll, vissa dagar är ju så utmattande bara. Ingen tid alls över till nåt. Men i morgon är en ny. Nu ska jag bädda ner mig och fluffa till kudden, JB är här i kväll.

Vi hörs i morgon.

10 Comments

 • Josanne

  Risken är dock att det hade varit megasvårt att ta sig upp ur någon av de sängarna om man väl landat däri. Man vill ju liksom bara stanna där för evigt känns det som bara av att se bilderna… :o) God natt & Kram!

 • Runa

  Ser SUPERHÄRLIGT ut! Men en något mer ”vanligt” säng med utsikt (ja…utsikt o utsikt…) över ett gråsvart Gävle var också helt ok tyckte jag igår kväll efter att ha tappat ett dygn o rest 15 timmar o bara ville sova…. Nu sitter jag här och är superpigg (läs jetlaggad) och väntar på att det ska bli lite ljust ute så jag kan ta mig ut på lite promenad. Sen, ska jag plöjja de 7 sista avsnitten av Bron (såg de tre första sist jag var i Sverige)….har liksom väldigt ”översiktligt” läst dina inlägg om den serien som tillhör en av mina favoriter. Ha en härlig dag! Kram

  • Lingon

   Ibland duger vilken säng som helst absolut för när man är sådär trött ja…då är det bara skönt att gå att lägga sig. Kul att du är hemma igen och hoppas du får en fin dag trots jetlaggen. Bron är jättespännande. Hoppas att det blir en säsong till.
   Kramar och ha en fin dag

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *