Lingon om.....

Jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mej..

Godkväll,

Tisdag och blåsigt och mulet men jag har njutit värmen inne på Emporia, varit lika förvillad som vanligt och fått go lunch och fika.

Och härligt sällskap med Fru Sederblad som introducerade mig i att dricka Tomtelatte. Helt ok. 🙂 Det blev lite shopping också, mest raggsockor och braåha-grejor och lite prat om vad som hänt sen sist. En mysdag på alla sätt och vis. Det var väldigt lugnt i köpcentrat så jag är glad att jag fick gjort en massa ärenden utan den där rushen som lurar runt hörnet. För den kan man ju helst slippa, eller hur?

Väl hemma igen måste jag skryta om att jag kunde hejda mig från att börjar installera kattluckan jag köpt ikväll. För det hade ju varit just snyggt med ett hål i ytterdörren över natten? Eller kallt? Eller en invitation till olika sorters eh….gnagare och filurer. Men det kliar så i fingrarna på mig. Åhhhhh. Att få göra ett stort hål i dörren. Demolera, borra, riva. Ahhhhhhhhh. Ni vet. Göra det nu. Omedelbums. Igår.

Men jag hejdade mig och det ska göras på söndag i stället, när jag har tid. Gud så moget.

Det var meningen ni skulle fått se ett par bilder här med verktyg, kattlucka och en salig röra men datorns bildinsamling hängde sig. Lovar att visa hålet i dörren. På söndag.

Trevlig kväll önskar jag dig som läser.♥

17 Comments

  • Lingon

    Mm jag var skeptiskt med det sa bara slurp så var den slut. Och jag är precis tvärtom, hade älskat att gå på Emporia – med barn. 🙂 Men jag vet vad du menar såklart
    Varm kram!
 • Memelie

  Vilken härlig dag!
  Tomtelatte blev ju tom jag som inte gillar kaffe nyfiken på… tycker det låter så mysigt att dricka latte å tomtelatte lät ju hur mysigt som helst. Kanske vågar jag testa kaffe igen. Vad är det i en sån? Ja, mer än kaffe och mjölk då förstås.

  Kramar!

  • Lingon

   Um. Jag vet inte riktigt men det var svagt sötad vispgrädde på toppen och så lite kardemumma/kanelpuder på det. Och så var det lite sött kaffet också, men inte så där så tungan kryllar sig. Lite som en mjuk irish coffee utan sprit? 🙂 🙂
   Jisses vad dålig förklaring. Jag får fråga nästa gång eller hoppas att någon expert hjälper oss.
   Kramis

 • Josanne

  Oj ändå till söndag, fattar att det kliar fingrarna, så absolut väldigt moget!
  Och vad mycket inlägg med superfina bilder jag missat… bra jag tog igen det nu, kul att få haka med på julmarknad i din by, det ser supermysigt ut!
  Och tack för bilden på Insta, den gjorde mig mucho glad!!! Ska skärpa till mig och plinga dig imorgon.
  Massa Kram!

 • Fiona

  Så mysigt! Nu blev jag också supernyfiken på tomtelatte! Började ju genast att fantisera om kaffe med skumtomtar i?!
  Och vet du vad? Jag tror inte en blund på att du kan hålla dig till söndag med den där kattluckan:))
  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *