Lingon om.....

snöstorm och dressyr

Hej hopp söndag och oj vad det snöar?

Jag ska strax försöka lokalisera mina termobyxor och ta en tur till affären. Riktigt mysigt ute med mjukare kanter i omgivningen. Och mina pelargoner är lite vintertrötta, precis som jag. Torra och en smula mindre i farten än på sommaren, men det finns liv. 🙂

Om vi då raskt hoppar över till Misses perspektiv så är det där med kattlucka ganska ointressant. Men provas motvilligt om matte går ner i spagat med lock och pock.

Frågan är väl vem som dresserar vem?

Ja, lite kort här från mig. Måste fånga dagen för jag har ägnat morgonen åt att brottas med bloggen. Mycket kvar att fixa och den ser galen ut i mobilvy, jag vet men det kommer förbättringar pö om pö.

Ha det gott och kör försiktigt om du rullar i bil idag. Kramar L

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *