Lingon om.....

En äkta blå…

20131128-101048.jpg

…skithusdagens. Saknar dom Linda G.  🙂

Just nu har jag en blå period. Blått och gärna mjukt och skönt. Härom veckan så gick mina bästa favoritjeans hädan och istället för att fixa nya så tänkte jag köra kjol och klänning ett tag. Jag är liksom jeans och kofta. Finns det till hands så väljer jag sällan annat.

Klänningen är Odd Molly Rock Me Dress i washed indigo, kjol Gudrun Sjödén och även scarfsen kommer därifrån.

20131128-101118.jpg

Jag saknar tiden att blogga. Önskar dygnet kunde förlänga sig faktiskt så jag hann med något mer än nu. Vissa kvällar orkar jag inte ens starta datorn och njuter bara av lugnet. Men inspirationen finns där fortfarande och tiderna vänder snart.

Just nu håller jag på att jobba igen många timmar som jag lagt på husflytteri under hösten och mitt eget hem, ja det är en enda stor röra som får vara så länge. Men jag har några små hörnor som är i ordning även om man inte kan ta sig fram särskilt snabbt pga en sorts hinderbana av kartonger och pryttlar. När telefonen ringer utbryter Fången på Fortet och jag rör mig med akrobatiska övningar mot ringsignalen förhoppningsvis innan människan i andra änden tröttnat och lägger på.

Jag är så att säga mycket bra på anti-feng shui?

20131128-101129.jpg

Darling misse är också en krävande typ som vill gå ut och in hela tiden. Utekatt som är nyfiken på inne. Men som vill vara ute. Eller inne? Vi måste nog ta fram sågen och göra en kattlucka? Innan matte får tokspel och kedjar fast sig själv vid dörren som kattbutler. Efter endast tre veckor…

Ja, livet är gött! ♥ Ha en fin torsdag!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *