Lingon om.....

Att öppna på sofflocket och hitta lite blandat

IMG_1519

Sorry för dåligt tempo i bloggen men jag hinner visst inte. Och det var så fantastiskt spännande att se vad min granne hade i julsoffan.  Tänk en kökssoffa full med jul?

DSC_0036

Jag blev så till mig att jag hämtade in min egen jul så de fyra yttersta lådorna är just det…jul. Dock har jag kunnat stå emot att rota igenom och titta för jag hade någon sorts vision om att hinna annat ikväll. Trodde jag. 🙂

DSC_0035

En julstjärna har fått komma upp i ett fönster och det är hur mysigt som helst.

DSC_0032

En annan som är hur go som helst är misemannen och jag tror nog det går att säga att han flyttat in. 🙂 Men jag vågar inte hoppas än. Om ingen ägare hör av sig så är vi sambos.

Och så var kvällen slut. Dags att snusa i en säng och sen är det morgon igen. Om igen..om igen. Och det där med julandet. Grannen filosiferade så bra att det är ju inte julafton, eller någon specifik sak egentligen utan att kunna ta en stund och pilla med julpynt, dricka lite glögg. Umgås. Ha en paketinslagninskväll med någon vän eller släkting och göra fina grejor. Gå och titta på saker. Baka en saffranskaka. Tända lite ljus. Hänga upp en stjärna. Humma den där sången inombords. Det är nu och inte sen.

Jaja. Nu en dejt med tandborsten. Kramar L

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *