Lingon om.....

På temat Killar kramas också

Men först en bild på mig själv när jag försöker inta Stortorget i Malmö. Och försöka väcka min kollega till liv genom att posera lite ehh….oväntat kanske för honom.

Efter en promenad i Malmö och kaffepåfyllning så samlades vi på mötesplatsen som den här gången var Malmö Opera. Och det var fantastiskt väder.

Och jag drabbades av insikten och kärleken av att tillhöra en liten yrkesgrupp som känner varann ganska väl och det blir nästan lite familj när vi träffas. Med både bra relationer och lite spända så har vi så många gemensamma intressen som binder oss samman.

Visst kramas det.. 🙂

….och hälsas….

…..och kramas.

Och hurra jag slapp vara ensam tjej för goa M hade kommit ner också.

Tjena!

Efter ett möte med massor med kaffe och prat…

….och nörderier och en föreläsning om hur Internet fungerar. 🙂 🙂 🙂

….och en alldeles fånigt härlig gruppbild…

…så blev det mat på Mrs Saigon i Malmö. Så himla gott och vi bara åt och njöt. Det är en vietnamesisk restaurang som är bara helt underbar. Det här är en förrätt där det bjuds på fyra olika smakprov.

Jag hoppade över kaffet och tog en drink i stället som ska tändas eld på. En B52:a som innehåller Kahlua, Baileys och Cointreau på toppen. Sött och starkt värre, men väldigt gott.

Sen blev jag bjuden på glass. 🙂 Den vita är sesamfröglass och och den gröna är smaksatt av grönt te.

Det var igår det och idag är mest en komma.i.fatt.dag som har gått lite väl snabbt. Men ändå varit så otroligt skön. Och snart om några timmar är det sista avsnittet av bron som jag kommer sitta klistrad framför. Med granne och nybakade lussebullar. Jag är bortskämd tror jag.

Ha en trevlig kväll därute.♥

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *