Odd Molly

Odd Molly spring/summer 2014 collection – Rise above

ebeckacardigan-litegreymelange-front_3241

Japp så fanns det där igen. Det dära köpsuget av nya mollysar och här kommer några av mina direkta begär av S1 från Odd Molly. Först ut är Rebecka Cardigan i lite grey melange.

original-m114-755-rebeckacardigan-litegreymelange-back_4344

Jag gillade vinterns variant men den här i de ljusa färgerna och i bomull tycker jag är mums!

original-m114-233-lovelyknitjacket-blue-back_8141

Sen är det ju det där med LK, Lovely knit Jacket som är en av klassikerna. Inte för mig pga ett sorts tuttdimensionsproblem, jag har för stor byst för att det ska fungera. Men inte desto mindre gillar jag den här färg och mönsterkombinationen och framför allt känslan av denim och blått. Jeans och kofta. original-m114-233-lovelyknitjacket-blue-front_7789

Så den ska helt klart ändå provas. 🙂 remixdress

Remix dress i mid blue. Ja tack. Såg en bild i går på instagram när den nästan var lite lilablå?

original-m114-233-lovelyknitjacket-litealmostblack-back_3809

Till sist LK nr 2 i lite almost black som jag tycker är ursnygg. Stilren med gulliga detaljer utan att vara för puttinuttig. Hur gör ni med större byst? Flyttar ner banden lite?original-m114-233-lovelyknitjacket-litealmostblack-detail_7549 original-m114-233-lovelyknitjacket-litealmostblack-front_1128

What you think?

Fredag och Black Friday som innebär annandagsrea i form av mail och reklam har översvämmat mig på morgonen och själv muttrar jag över en pajad usbkontakt på min kamera samtidigt som magen kurrar lunch? Ungefär så är min status och vi hörs lite senare igen.

Kramar och ha en fortsatt fin dag!

6 Comments

 • Natascha

  Till skillnad mot många andra i bloggvärlden så har mitt intresse för Odd Molly aldrig minskat, så det har varit en jämn ström av plagg in i min garderob under hösten och vintern 🙂 Och nu är det kul med lite nya vårdplagg. Rebecka cardigan flyttade hem till mig idag i färgen almost black och jag är väldigt nöjd, den är nästan lite som en kavaj och kommer att passa till mycket. Tycker Lovely knit i almost black är supersnygg men har sedan tidigare en i blått så jag kan inte riktigt motivera det köpet…. Kram

  • Lingon

   Visst är den fin Rebeckan? Jag provade alla plaggen idag som är med i inlägget och en LK fick följa med hem. 🙂 Kul att du fortfarande har mollyintresset kvar, det har jag med men jag måste komma ner lite i storlek för det är tråkigt med ett begränsat urval som passar mig. Tyvärr…:(
   Kramar och trevlig helg

 • Helena

  Finfina!
  Jag längtar efter en Rebecka. Jag tror det måste blir en rosa 🙂
  LK är ju så svår… Fina vårfärger, men jag vill gärna också veta hur man ska göra med bandet för att det ska blir bra.
  Kul är det med vårkläder igen 🙂
  Kramar

  • Lingon

   Rebeckan är superfin! Kommer provbilder om någon dag. 🙂 Jag tror som Mia säger att flytta ner bandet lite och jag funderar på att sätta en liten liten tryckknapp någonstans.
   Kramar och ha en go helg!

 • mia

  Meeeen på iaf vanliga LK har jag *eller host….mamma rättare sagt….* flyttat banden över bysten ned till övre delen av midjan, det blev mkt bättre! Kram och ha en toppenhelg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *