Menu
Längre inlägg med mycket bilder

Vet inte vad han heter eller var han bor, men vi träffas ganska ofta

Jag är bortkollrad. Av den nye mannen i mitt liv. 🙂 Om det nu är en kille för det har jag ingen aning om.

All about the eyes.

Det här är ingen nykomling i hooden men det är först nu på senare tid som han har haft tid att stanna till och prata lite. Och framför allt tigga mat och klappar.

En som är lite knähund och vill springa mest framför benen.

Får jag inte komma in?

Nej vi drar gränsen där så länge. Vid ytterdörren för du bor ju trots allt någon annanstans. Men lite klappar och sällskap går bra.

Fast det är bra nära han får följa med. Jag är bortkollrad. Sa jag det? Jag är kär…. i en luddig tuss som spinner som en traktor och inte har världens snyggaste stämma. Men åh så fin.

Annars då? Jo en skön helg med en hel del motionspass på crosstrainern för det envisas ju med att regna lite väl mycket och så målar jag skåp och stolar och gör mig lite ökänd i den lokala målarbutiken. Eller ja….de vet vem jag är och att jag brukar sätta rekord i provburkar innan jag bestämmer mig. Vill ni veta något om grått så fråga mig. 🙂

Mycket vila och jag känner mig faktiskt riktigt fit för fight när det gäller måndagen. Tänk att vila, motion och mat kan göra underverk på ett par dagar.. och en luddig fin katt.

Dessutom är jag sugen på att..vågar jag säga det? Jo, jag är sugen på att leta fram julpyntet och smygpynta. Iallafall titta lite på grejorna. För i det här mörkret så längtar jag efter bling och ljus oavsett om det är julpynt eller inte.

Mer ljus till folket och jag önskar dig som tittar in här en trevlig kväll!♥

26 Comments

 • AnnaSC
  10 november, 2013 at 16:13

  ja stakarna i fönstret vill jag sätta fram NUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Men en sak är säker INNAN jag o mannen åker till London den 21 nov tänker jag sätta fram dem för så mysigt att komma hem sent på söndagen o det lyser i fönstret. Ja det ska jag nog göra allt även om vissa kommer tycka jag är tokig. Sen att kulorna i granen aldrig kommer upp det gör inget….

  Reply
  • Lingon
   10 november, 2013 at 16:21

   Precis. Bara man gör det viktigaste först. 🙂 Jag tänkte ut ett genidrag nyss på citygross att om man börjar pynta tidigt går det åt flera uppsättningar julpynt. Förjul, mellanjul och efterjul. Ifall att det skulle visa sig att jag har för mycket grejor.
   Vad härligt med London! Det verkar vara ert ställe om jag har förstått det rätt. Hoppas vi hinner ses så småningom.
   kram!

   Reply
 • Annelie
  10 november, 2013 at 17:40

  Vilken otroligt söt liten kisse som hälsar på hos dig!Förstår fullkomligt du är bortkollrad.. Även här längtas till få göra adventsfint. Älskar när hela huset (invändigt mest..) är varmt o rött med div saker o ljus. Precis som framåt vårkanten ändra om en tredje eller ibland en fjärde gång.
  Ha en skön kväll!
  Kramar,
  Annelie

  Reply
  • Lingon
   10 november, 2013 at 20:14

   Visst längtar man lite..? Jag undrar bara hur mycket julpynt jag samlat på mig på sistone. 🙂
   Kramar och ha en skön kväll du med.
   <3

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  10 november, 2013 at 17:53

  Naw…Sååå vacker kisse <3
  Tack söta du för dina vitsar,tidningen & tet 😀

  /Kraaaaaaaaaaam om än liite svag go du

  Reply
  • Lingon
   10 november, 2013 at 20:14

   Det var så lite så. 🙂
   kramis

   Reply
 • Linda G
  10 november, 2013 at 18:09

  Så fin kisse! Vilka ögon! Vem smälter inte för den blicken! Kram

  Reply
  • Lingon
   10 november, 2013 at 20:15

   Hur kan jag stå emot?
   kram!

   Reply
 • Sahra
  10 november, 2013 at 18:33

  Jag dööör så söt.

  Reply
  • Lingon
   10 november, 2013 at 20:15

   Jag med.
   kramis

   Reply
 • Fröken Abbe
  10 november, 2013 at 18:52

  Ojoj, vilken herre (eller dam)!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 november, 2013 at 20:15

   Byns finaste katt tror jag. 🙂
   kramar

   Reply
 • Hilde
  10 november, 2013 at 19:34

  Gudars vilken sötis. Jag förstår gott att du är borttrollad i de ögonen.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 november, 2013 at 20:16

   Mer än borttrollad. Jag vill ha in honom… 🙂
   kramar

   Reply
 • Tina
  10 november, 2013 at 20:20

  Vem blir inte helt bortkollrad av de isblå ögonen, såååå söt. Här smygpyntas det, lussekatterna är bakade, glöggen gjord allt medans Jöbacks ljuva stämma ljuder i bakgrunden. Något måste jag pigga upp mig med i detta gråa, trista vädret o älskar man julen så gör man……men adventsljusstakarna o stjärnorna får ligga o dra sig ett tag till i lådorna….Kramisar Tina

  Reply
  • Lingon
   10 november, 2013 at 20:38

   Visst måste man pigga upp sig. Jag älskar lussekatter och saffran och vill helst äta det året om.
   kramar!

   Reply
 • Helen
  11 november, 2013 at 09:43

  Fantastiska ögon på den kissen!
  Hade inte kunnat låta bli att släppa in… =)

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2013 at 11:06

   Det var jättesvårt att stå emot.
   Kram

   Reply
 • Septemberflikka
  11 november, 2013 at 12:27

  Vilken vacker katt! Vilka intensiva ögon!

  kram

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2013 at 20:45

   Helt underljuvlig.. !
   kram

   Reply
 • Milott
  11 november, 2013 at 19:05

  De ögonen! Urfin katt.
  Kör, Lingonet, kör! Vem bryr sig. Jag vill också börja julfixa. Har faktiskt redan börjat med lite pyssel inför december. Fick en julstjärna igår av mannen min. I rosa! Nu sätter vi igång! Hehe! eller jag kanske ska skratta hoho……;-)

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2013 at 20:45

   En rosa julstjärna…så himla härligt.
   kramar och må så gott
   <3

   Reply
 • Helena
  11 november, 2013 at 20:16

  Ååh, sötaste kissen! Jag förstår att han är svår att motstå 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   11 november, 2013 at 20:46

   han sitter här utanför nu och jag står emot. Men knappt.
   kramis

   Reply
 • Vikkan
  19 november, 2013 at 22:10

  Naw, vilken söt liten kissemisse som hälsar på.

  Är lite dålig på att kommentera emellanåt men livet som en nybliven 4:barns mamma tar ut sin rätt. Jag orkar helt enkelt inte sitta uppe så länge på kvällarna och surfa ut i cyberspace i samma utsträckning som förr.
  Kramis Vikkan

  Reply
  • Lingon
   20 november, 2013 at 12:08

   Hur skulle du hinna det med fyra underbaringar hemma? 🙂 Passa på att njut även om det är jobbigt.
   Kramar och må så g ott

   Reply

Leave a Reply