Längre inlägg med mycket bilder

Vet inte vad han heter eller var han bor, men vi träffas ganska ofta

Jag är bortkollrad. Av den nye mannen i mitt liv. 🙂 Om det nu är en kille för det har jag ingen aning om.

All about the eyes.

Det här är ingen nykomling i hooden men det är först nu på senare tid som han har haft tid att stanna till och prata lite. Och framför allt tigga mat och klappar.

En som är lite knähund och vill springa mest framför benen.

Får jag inte komma in?

Nej vi drar gränsen där så länge. Vid ytterdörren för du bor ju trots allt någon annanstans. Men lite klappar och sällskap går bra.

Fast det är bra nära han får följa med. Jag är bortkollrad. Sa jag det? Jag är kär…. i en luddig tuss som spinner som en traktor och inte har världens snyggaste stämma. Men åh så fin.

Annars då? Jo en skön helg med en hel del motionspass på crosstrainern för det envisas ju med att regna lite väl mycket och så målar jag skåp och stolar och gör mig lite ökänd i den lokala målarbutiken. Eller ja….de vet vem jag är och att jag brukar sätta rekord i provburkar innan jag bestämmer mig. Vill ni veta något om grått så fråga mig. 🙂

Mycket vila och jag känner mig faktiskt riktigt fit för fight när det gäller måndagen. Tänk att vila, motion och mat kan göra underverk på ett par dagar.. och en luddig fin katt.

Dessutom är jag sugen på att..vågar jag säga det? Jo, jag är sugen på att leta fram julpyntet och smygpynta. Iallafall titta lite på grejorna. För i det här mörkret så längtar jag efter bling och ljus oavsett om det är julpynt eller inte.

Mer ljus till folket och jag önskar dig som tittar in här en trevlig kväll!♥

26 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *