Lingon om.....

Att få vara en crazy woman

Just nu målar jag insidan på skåpet vitt. Slipar och målar så det blir slätt att hålla rent och sen ska här in fintallrikar och några besticklådor. Kanske en snygg plåtlåda med ljus och servetter?

Den här målningsomgången håller jag mig till neutralt grått och vitt utan att mixa så väldigt med andra färger. Men om ni ser insidan av dörren så är det mer rosagrå, och lite lilagrå. Det är från förra november/december när jag hade målarryck och var TineK-inspirerad. Då letade jag efter den mest perfekta åskgrå och den mjukrosa.

Det går nog att säga att jag gick upp en hel del i det? I jakten på den perrrrrfekta fääärrrgen…

Oh, vänta. Här är fem burkar till.

Så var det det där med lunch? Hm..Dags att återta köket. Kram på er!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *