Natur

Fika med fin person

värsjö

Sommaren har gått så fort och jag känner att jag vill blogga ifatt. Den här dagen i våras fikade jag på badplatsen med farbror A. Vi hann precis gå ur bilen innan det började att regna med vad gör det när man befinner sig under några skyddande tallar?

Den här snedväxta tallen skulle inspekteras och alla dessa rötter? Det luktar så gott av barren och fukten från sjön och på något sätt blir jag så glad över att vissa barndomsställen finns kvar. De ser nästan likadana ut som de gjorde då? De flesta träd står kvar och dofterna är detsamma.

värsjö osbäcken

Här sitter vi och kalasfikar med ballerinakex och kaffe! Och jag testar min nya fotopryl till mobilen som tar stora panoramabilder.

Farbror A är bäst på selfies. Kung i den gengren.

Och hemma i mammas gamla trädgård trivdes rhododendron och de största är höga som hus, jag gissar de är ca 5 meter nästan. De växer nere vid ett fuktigt dike och gillar vatten.

Jag måste nog snart åka dit igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *