Fotografi,  På bordet

Blå Balkansippa

blåsippa
Det är ju augusti och bilderna togs i mars, jag är så efter på att blogga? Men jag gör det i ordning ändå så semestern kommer väl ut här till jul kanske? 🙂 Hur som helst……

Varje vår köper jag en liten kruka med blå blommor. Jag tror de heter Balkansippa? Eller någon sorts blåsippa måste det vara hur som helst och varje vår intalar jag mig själv att de ska planteras ut i rabatten men det brukar bli dåligt med det. På något sätt kanske för tidigt för säsongen och jag tänker inte på nästa års blomning? Några har jag dock fått ner och fortsätter att hålla på traditionen att varje år köpa en ny liten planta.

De skiftar så fint i den klaraste blå till lila beroende på hur ljuset faller.

Helt klart en favoritblomma. Trevlig kväll.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *