Menu
Lingon om.....

iphone panorama

Men först en liten bild på mig i dagens hemmastass. Jag har bestämt mig för att låta benen få så mycket solljus som möjligt i år och tänker gå i kjol eller shorts hemmavid om det inte är för kallt. Och idag har det varit varmt och gott, med det perfekta lördagssällskapet och eftermiddagstimme i solstolen.

Men nu till lite fototips! 🙂 Om ni inte redan vet och jag är den siste på jorden som kommer på det så är det så här att i iphone 4s/5 finns ett panoramaläge till kameran som är jätteroligt. Se här, hela min uteplats och entré på en gång?

Du hittar det under alternativ i mitten uppe på skärmen. Sen får man träna lite.

Blir bilden för bred så blir den visst böjd också? 🙂

Mitt kök där jag tillfälligt tätat en vattenläcka med gaffatejp och nu måste jag ha hit en rörmokare så snart som möjligt. Det blir till att diska i badrummet tills dess. Om jag inte blir helt galen och åker till byggaffären och köper lite delar. Men jag orkar inte det just nu…kanske i morgon. 🙁

Klarade Anne det här i tre månader vid stambytet så borde jag fixa en helg tänker jag. Annars är det ju för klent. Men hur ska jag laga middag ikväll?

Neeh. Vi återgår till trädgården i stället, mycket roligare. Och här är min ena rabatt som nästan fick plats i ett panoramakort. Så himla kul leksak.

Nu ska jag hålla lite kväll här och slappna av, samtidigt som jag oroligt lyssnar efter drippdropp i köket och kollar med jämna mellanrum hur det står till. Inget optimalt upplägg för en lördagkväll men jag hade ju ändå ingen dejt. 🙂

kramar och må så gott!

8 Comments

 • Flipfloppan
  25 maj, 2013 at 19:40

  Det var ju helfestligt och så fint du har det, ser ombonat och mysigt ut utomhus nu 🙂 Jag försöker hela tiden komma ihåg att jag faktiskt har en kamera i mobilen, det är den nivån jag befinner mig på, Klem och fin kväll

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2013 at 19:44

   Tack! Uteplatsen är nog det bästa i hela hemmet tror jag. Men det glömmer jag lätt sen på vintern.
   Klem och fin kväll till dig med!

   Reply
 • Nilla
  25 maj, 2013 at 19:42

  Vilket bra tips! Hade jag ingen a ing om, måste jag testa. Kram Nilla

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2013 at 19:45

   Det är jätteroligt, lycka till.
   kramar
   L

   Reply
 • solid
  25 maj, 2013 at 21:41

  Det där verkar skoj och fint att se hela uteplatsen.
  Snyggt bord med de kurviga benen.
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2013 at 21:50

   Jätteroligt, och bordet är från Citygross.
   kramar

   Reply
 • Angelin
  25 maj, 2013 at 22:37

  Så koselig uteplass du har!! Gøy med panorama:)
  klem:)

  Reply
  • Lingon
   26 maj, 2013 at 16:19

   Tack sötis,
   kramar

   Reply

Leave a Reply