Lingon om.....

iphone panorama

Men först en liten bild på mig i dagens hemmastass. Jag har bestämt mig för att låta benen få så mycket solljus som möjligt i år och tänker gå i kjol eller shorts hemmavid om det inte är för kallt. Och idag har det varit varmt och gott, med det perfekta lördagssällskapet och eftermiddagstimme i solstolen.

Men nu till lite fototips! 🙂 Om ni inte redan vet och jag är den siste på jorden som kommer på det så är det så här att i iphone 4s/5 finns ett panoramaläge till kameran som är jätteroligt. Se här, hela min uteplats och entré på en gång?

Du hittar det under alternativ i mitten uppe på skärmen. Sen får man träna lite.

Blir bilden för bred så blir den visst böjd också? 🙂

Mitt kök där jag tillfälligt tätat en vattenläcka med gaffatejp och nu måste jag ha hit en rörmokare så snart som möjligt. Det blir till att diska i badrummet tills dess. Om jag inte blir helt galen och åker till byggaffären och köper lite delar. Men jag orkar inte det just nu…kanske i morgon. 🙁

Klarade Anne det här i tre månader vid stambytet så borde jag fixa en helg tänker jag. Annars är det ju för klent. Men hur ska jag laga middag ikväll?

Neeh. Vi återgår till trädgården i stället, mycket roligare. Och här är min ena rabatt som nästan fick plats i ett panoramakort. Så himla kul leksak.

Nu ska jag hålla lite kväll här och slappna av, samtidigt som jag oroligt lyssnar efter drippdropp i köket och kollar med jämna mellanrum hur det står till. Inget optimalt upplägg för en lördagkväll men jag hade ju ändå ingen dejt. 🙂

kramar och må så gott!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *