Trädgården

Hemma bääääääst

Så himla härligt att vara hemma igen. Jag studsar omkring i velourbyxor och en franskofta och bara myser, tar djupa andetag och luften luktar så gott? Till skillnad mot ett klorindoftande rökhotellrum som trots allt bara var en natt men det känns som det var flera dagar sedan jag var hemma.

Hurra!

God förmiddag! Måste jag ju också säga och tack för alla hälsningar. Jag har ju inte tid att svara på alla kommentarer när jag är ute – såklart. Men en mer social fas börjar från och med nu. 🙂

Oj vad härligt med helg? Vad ska jag hitta på?

Jag tror att jag känner mig extra fri eftersom förra veckan var tjock med släktbesök, mollyträff och andra bedrifter. Nu är det lite egentid som gäller. Och skratta inte åt mig nu. Men det jag känner för mest för stunden är att storstäda. 🙂 Ta tillbaka kontrollen över hemmet och sakta varva ner, smälta alla intryck och när dammråttan och klädhögen är whippade tills jag är nöjd – ja då är jag nog redo för nya äventyr.

Eller? Så åker jag i väg och köper fem säckar jord och börjar gräva ur en rabatt.

Nja. Hm. Jag börjar nog med att ringa upp en vän och säga hej…

Ha en fin lördag och vi hörs i kväll!

6 Comments

 • solid

  Det är ju härligt med storstädning ibland, när det ena ger det andra och det blir så där riktigt rent och fint.
  Kramar och hoppas du får en riktigt skön helg

 • Hilde

  Jag tycker absolut inte du är konstig, jag är precis likadan 😀 Eller så är vi konstiga båda två. Njut din dag med lite egentid..
  Kram

 • Tina

  Tycker ordspråket ”borta bra men hemma bäst” stämmer in på både dig o mig. Hur kul o underbart det är att komma bort är det alltid lika skönt att komma hem….Ha en skön kväll. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *