Lingon om.....

Clinique – Sminktips

Lovely knit biker jacket

Gokväll!

Häromdagen när jag åkte färja Rödby/Puttgarden så tänkte jag köpa färjegodis. Kanske pingvinlakrits eller hårda syrliga karameller. Men istället hamnade jag i sminkhörnan och fick med mig….

En jättefin ögonskugga från Clinique i form av ett chubby stick, precis samma design som deras läppstift. Färgen heter lavish lavender och är lite mer åt det grå hållet än på bilden. Mycket nöjd är jag och funderar endast på om jag ska göra tabben att sätta ögonskuggan på läpparna nu? Det kommer troligtvis att hända någon gång. 🙂 Frågan är bara när. Hihi.

Annars inte så mycket nytt härifrån mer än att jag rörmokat hela förmiddagen och lyckats få stopp på läckaget under köksbänken. Jag skonar er från bilder, det blir bäst så. Det finns roligare saker att titta på.

peace army pants

Som ett par peace army pants som har hittat hit äntligen och jag tänkte nästan hoppa upp i sängen och studsa runt lite men sansade mig. Hurra vad de är fina. 🙂

Nu ska jag ta en lugn söndagkväll och njuta varenda minut. Kramar och må så gott

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *