Lingon om.....

Trädgårdsrapporten

httpv://www.youtube.com/watch?v=CUQXjk8YCXY

Om ni vill se en lite rörig film från trädgården så vassegoda.

Hörs lite senare… 🙂

9 Comments

 • Anne

  Himlars så jag saknar dig när jag ser och hör det här! Jag har mitt vanliga söndagsnöje och går strax upp i tvättstugan igen
  Massa kram

 • Helena

  Så kul att få se din trädgård och höra din röst! Det är så härligt när allt börjar spira och då njuter jag mest av grönskan.
  Ha en härlig dag! Kramar

 • Annelie

  Tack för visning i din trädgård! Alltid roligt få ”höra” dig, du pratar så mjukt o behagligt!
  Visst är det vacker tid nu! Massor av knoppar som snart slår ut. Lärkan, näktergalen, göken o korna på alvaret. Gullvivorna o solvändan.. Lite krukor här o var med div blommor. Fröna till landen ligger i miniväxtlådorna. Önskar dig en riktigt skön söndag!
  Kramar,
  Annelie

 • Emschen

  Hahahaha du är ju för go’!
  Hör blir det solhäng på altanen och planerande av nästa söndag då jag tar steget att vara närmre 40 än 30. 🙂

  Ha en härlig söndag!
  Kram

 • Nena

  Oj så långt det kommit hos er! här känns det som stillestånd i trädgården, går och kikar på knopparna men in mycket händer!!!!Kul att få se!
  Kram

 • Katarina

  Tack för supermysig trädgårsdsvisning! Den som hade en liten egen täppa, det får bli efter bästa förmåga på balkongen;) vilken behaglig röst du har, konstigt hur man föreställer sig människor att vara, prata och se ut utan att ha träffats! Tänkte att du skulle låta annorlunda. Kram på dig:)

 • Flipfloppan

  underbart att se och jag blir allt lite avis på ordningen, men jag ska nog få styr på Paradiset också! Hoppas du haft en fin söndag, det har jag! Klem

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *