Lingon om.....

Recycle & koppla ner mera

Earth hour är inget för mig men jag återanvänder gärna lite gamla bilder som är på pricken ett år gamla. Jag tycker att det är fint att folk släcker ner och umgås och är mer närvarande med varann. Men vill man vara klimatsmart så kan det ju sträcka sig 365 dagar över året tänker jag.. 🙂 Eller så är det en hela en sorts globalpsykologisk grej för att döva vårt samvete? Nu är det nog bäst att jag håller tyst… mmm. Tänk om det varit förra lördagen då? Mitt i melodifestivalens final?

Egentligen tycker jag att det är väldigt skönt att släcka ner och koppla ner. Finns inget bättre än strömavbrott så länge man har värme och vatten. Den där sköna tystnaden när surret lägger sig och allt blir stilla.

Miljöfrågor är livsviktiga och jag har varit mycket aktiv tidigare. Tills jag plötsligt en dag inte orkade längre. Nu tar jag mitt eget ansvar varje dag så gott jag kan och förmår och det får räcka så. Och så får jag hoppas att andra också gör det. Med eller utan en liten puff.

PKnox_SunshineSummertime_Flower1

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *