Lingon om.....

att bara få fjanta sig lite

Det är lördagkväll och tankarna vandrar hit och dit. En middag ligger och kurar i magen som en varm liten kattunge är go att klappa på och jag känner mig så vansinnigt nöjd och hög på endorfiner av en god måltid, solsken och en helt enkelt hyfsad dag.

På teven snurrar en shopaholics bekännelser och jag fnissar och tänker jaaaa så är det ibland när man inte kan stå emot och ekonomin skenar. Då passar det ju bra att visa upp mitt spontanköp som spräckte alla planer på att hålla just dessa i schack. Att hålla kontroll på mina utgifter. Jovisst. Ett underbart sött förkläde från Åhléns och en brödkorg till det som jag satte på huvudet. Allt för att leka lite Verner & Verner för en stund.

Men om vi tänker tjejmatte då så har jag faktiskt tjänat. Så det så. För ett Greengateförkläde kostar 150 kr mer och en brödkorg 100 kr mera. Alltså har jag tjänat 250 kr på att handla idag. 🙂 Jojo.

Och så funderar jag på hela bloggrejen. Vem man är eller inte. Reklam, retorik? Eller bara vara? Hur mycket jag visar upp av mig själv eller inte? Varför jag bloggar?

Och om du har en blogg så ställer jag frågan; -Varför bloggar du? Eller snarare varför började du att blogga?

PKnox_SunshineSummertime_Flower1

No Comments

 • Fiona

  Toka! Klart att du tjänat på dina affärer:)
  Varför blogga? Tja, kunna delge, få vara med, bekräftelse? Något sånt och trevligt är det, för att inta tala om alla nya trevliga bekantskaper och vänner?!
  Kramar och ta det lugnt med brödkorgen:)

 • Pernilla

  Go kväll! Hi hi vilket gott skratt jag fick. Tokfia! Ser fram emot att få träffas i april. Jag började blogga för att folk ville se mina smycken. Blev fast i Mollybloggar. Slogs av den varma gemenskapen, Stämde i verkligheten med de goa Mollytjejerna jag träffat. Kramar

 • Anne

  Hahaha jag gillar ditt ”fjantande” Blogga är kul för att det är en elektronisk dagbok och för att jag kommit i kontakt med så sköna människor!
  Kram

 • solid

  Hej där i brödkorgsmössan!

  Bloggeri, bloggera, bloggerallanlej eller nåt.
  Själv började det hela med att jag började läsa en del inredningsbloggar, hittade in i Mollybloggvärlden, gästbloggade hos Bina, startade mest slumpaktigt min lilla blogg men jag vet inte riktigt vad det hela ska ta vägen. Ibland önskar jag att jag var duktigare på att blogga, fotografera, skriva, kanske börja ta lite dagensbilder men jag trivs inte särskilt väl framför kameran, blir plåtad och filmad alltför mycket i min tjänst.
  Det hela handlar väl mer om vad man vill att bloggen ska vara, ska det vara en blogg att tjäna pengar på eller någon som bara är för ren lust och nöjes skull.
  Förresten så är tjejmatte eller tantlogik suverän och riktig matematik, Nobelpriset för denna logiska och väl beprövade matematik kanske? Vore på tiden tycker jag och nej jag har bara druckit ett glas vin.
  Kramar från Eva

 • Flipfloppan

  Jättefint förkläde och hade jag inte haft både i Bur och Paradis, hade jag nog också slagit till. Ja, jag började ju min blogghistoria som Eva, dvs hos Bina. Sen kände jag mig lite som en ”hangaround” och då jag slutade skriva dagbok för hand, blev det som det blev och det ångrar jag inte en sekund. Framförallt inte eftersom jag också träffat så många fina genom bloggandet.Klem och fortsatt fin lördag. Underbara pins också såklart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *