Lingon om.....

Söndagen som försvann. Fast på ett bra sätt

Min påskkaktus blommar lite och det gillar jag. Helst skulle den få växa och bli jättestor men då kanske jag måste vattna lite mer?

En himla go dag med en lång timme utomhus i solen. Lägg till kaffekopp och ulltröja och en vägg som var varm och två pratande grannar som planerade grillsäsongens premiär. En smula optimistiskt kanske. Men ändå. Jag försökte känna grilldoften i luften och nja… nästan. 🙂 Kanske vi tänder grillen i påsk bara för att protestera mot snön?

En dag som jag skulle gjort massor med saker på men som råkade jag sova middag i flera timmar?

Garderoben har jag städat i allafall och bloppis förbereds tills i morgon. Så något har jag väl gjort kan vi säga? 🙂

Nu ska jag se lite på dokumentären om krocken på Tranarpsbron, det är inte så långt ifrån där jag bor och brukar köra. Så jag vet vilket väder som ska undvikas där i fortsättningen. Huvva.

Hoppas du har haft en fin dag! Med eller utan middagslur. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *