Lingon om.....

6 snabba med ingefärafilter

Vad kul att så många ville hänga på med korta snabba bilder från hemmet. 🙂 Superskoj! Jag ska genast runt och kika och slänger in sex korta från nedervåningen hos mig. Till att börja med gigantoflygeln som jag satte mig och spelade vid ikväll. Det har jag inte gjort på flera månader, kanske var det någon julsång men inte mer än så.

Någonstans i närheten ligger mina hantlar. De är alltid i vägen men jag gillar att ha dom nära till hands. Annars skulle jag aldrig komma i håg dom. Varför det står ett kilo rumpa har jag absolut ingen aning om. 🙂

Vanligtvis är locket nedfällt men nu får det vara öppet några dagar. Kanske jag stämmer den också om jag är duktig. Hur Misse kommer att reagera på att den är öppen vet jag inte. Kanske hörs det en krasch i natt? Följt av klang och buller?

I den långa hallen som jag hoppas på att inreda lite bättre hänger en stor oljemålning av min mamma. 🙂 Hon är modellen menar jag, inte hon som målat just denna.

I köket en kaffeburk som är skrämmande tom och jag funderar på att springa över till en granne och låna tre mått till i morgon bitti. Rosa burken innehåller kattorrfoder och silvertejp är alltid bra att ha till hands.

Strax innanför dörren har jag gåstavar, paraply och ett såpbubblesvärd. 🙂

Hihi, ja nu känner ni mig lite bättre. En liten aning.

Om jag skulle starta om min blogg just idag kanske den skulle heta, Flygel, katt & tant. För att även hänga på Flippis och säga en positiv sak varje dag så har jag stekt den mest perfekta biff i kväll. Aldrig har det varit så det smälter på tungan. 🙂

Trevlig kväll!

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *