Menu
Lingon om.....

6 snabba med ingefärafilter

Vad kul att så många ville hänga på med korta snabba bilder från hemmet. 🙂 Superskoj! Jag ska genast runt och kika och slänger in sex korta från nedervåningen hos mig. Till att börja med gigantoflygeln som jag satte mig och spelade vid ikväll. Det har jag inte gjort på flera månader, kanske var det någon julsång men inte mer än så.

Någonstans i närheten ligger mina hantlar. De är alltid i vägen men jag gillar att ha dom nära till hands. Annars skulle jag aldrig komma i håg dom. Varför det står ett kilo rumpa har jag absolut ingen aning om. 🙂

Vanligtvis är locket nedfällt men nu får det vara öppet några dagar. Kanske jag stämmer den också om jag är duktig. Hur Misse kommer att reagera på att den är öppen vet jag inte. Kanske hörs det en krasch i natt? Följt av klang och buller?

I den långa hallen som jag hoppas på att inreda lite bättre hänger en stor oljemålning av min mamma. 🙂 Hon är modellen menar jag, inte hon som målat just denna.

I köket en kaffeburk som är skrämmande tom och jag funderar på att springa över till en granne och låna tre mått till i morgon bitti. Rosa burken innehåller kattorrfoder och silvertejp är alltid bra att ha till hands.

Strax innanför dörren har jag gåstavar, paraply och ett såpbubblesvärd. 🙂

Hihi, ja nu känner ni mig lite bättre. En liten aning.

Om jag skulle starta om min blogg just idag kanske den skulle heta, Flygel, katt & tant. För att även hänga på Flippis och säga en positiv sak varje dag så har jag stekt den mest perfekta biff i kväll. Aldrig har det varit så det smälter på tungan. 🙂

Trevlig kväll!

15 Comments

 • Helena
  23 januari, 2014 at 22:13

  Åh, jag hinner inte med i dina utmaningar. Men det är så kul att se dina och alla andra bilder! Mums för underbart mör biff!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   24 januari, 2014 at 11:21

   Det var himmelskt!
   kram

   Reply
 • Sofia
  23 januari, 2014 at 22:42

  Din utmaning ger mig blogglust! Jag blev full i skratt över din tejp En Flippis med washitejp och ett Lingon med silvertejp 😉 Kram

  Reply
  • Lingon
   24 januari, 2014 at 11:22

   Haha. Ja mera svärd och tejp till folket. 🙂 🙂 Kul att du fick lite blogglust.
   Massa kram

   Reply
 • Nära vill jag leva
  23 januari, 2014 at 22:47

  Ett såpbubblesvärd behövs i varje kvinnas hall, ska genast införskaffas… Kirurgtejp hängde min fläkt i när jag var prästgårdsboende, det fungerade det också. Kramar

  Reply
  • Sofia
   23 januari, 2014 at 22:55

   Jag har också ett såpbubblesvärd och en jättestor vattenbasooka, viktiga vapen i mitt så barnfria hem 😉

   Reply
   • Lingon
    23 januari, 2014 at 22:59

    Hihihi! Underbart!
    Kram

    Reply
 • Fiona
  23 januari, 2014 at 23:03

  Väntar med spännig tills i morgon för att hör om katten varit i flygeln och röjt runt:)
  Vi kanske ska ha en ”såpbubblesvärdbattle” i vår?!:)
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   24 januari, 2014 at 11:24

   Han gjorde aldrig det tyvärr nästan känner jag. För upptagen med att äta och jaga brudar tydligen. 🙂
   Vi får definitivt ta en match lite senare när det är vattenspridareväder.
   kram!

   Reply
 • Home2tiny
  24 januari, 2014 at 09:07

  Jamen då är det ett såpbubbelsvärd jag ska leta efter på Gekås idag, vill ju inte missa årets battle…….Ha en mysig helg. Kramisar Tina

  Reply
  • Lingon
   24 januari, 2014 at 11:25

   Oh ska du i väg på det roliga eventet. Ha det så underbart och ta många bilder att visa.
   kram och trevlig helg

   Reply
 • Anne
  24 januari, 2014 at 14:23

  Hahaha jag hade alldeles glömt spåbubblesvärdet – måste fram i sommar!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 januari, 2014 at 19:22

   Japp!
   kramar

   Reply
 • Anette/Peggy
  27 januari, 2014 at 11:53

  Alltid lika kul att se bilder från hem 🙂 nu är ju jag inte snabbast i världen så jag slängde ut mina bilder idag men jag läste fel och skickade iväg åtta stycken!!! 😉
  kramar!

  Reply
  • Lingon
   27 januari, 2014 at 19:23

   Det var åtta från början så nu ska jag in och kika hos dig.
   kram!

   Reply

Leave a Reply