Lingon om.....

När det blir fel och jag vill säga…lök

Ni vet när man har strålande planer, pirr i magen och en idé? När man byter om och sminkar sig omsorgsfullt och tänker ut en historia om hur det det var när man var barn och det fanns en utklädningslåda i hemmet. Full med tyll och spets och alla möjliga fåniga grejor, för stora skor av silver att stolpa omkring i och hattar som mest trillade fram över ögonen. Att få ta på sig mammas smycken och leka en stund. Teater eller maskerad, vilket som och oftast var det nog en prins och en häst inblandad dessutom.

Ungefär så. Redo för att spela lite teater och förverkliga en liten idé om volanger och blickar, allt i svartvitt. Ett mjukt drama. Eller snarare hårda konturer inbäddat i mjukt och så volanger och ben och ett par galna skor.

Det är då.

Då när man inte hittar fjärrkontrollen till kameran och allt går i stöpet.

🙂

Då är det bara att göra så gott det går och ta några bilder ändå. Försöka även om det innebär en miljon knapptryckningar och inte alls som man tänkt sig.

Bara att göra något ändå. Ändra planen lite.

På något sätt ”the story of my life”. Att anpassa sig efter de förutsättningarna som finns och göra något av det. Kanske något bra ändå?

Och idén finns ju kvar. Jag ska bara hitta den där förbenade fjärrkontrollen.

Så här såg jag ut.

Mummel… Jag hade till och med tänkt ut en humorversion och provat hänga julgranspynt i öronen. Det var faktiskt ganska fint?

Trevlig kväll säger jag och letar vidare…

Kramar L

No Comments

 • Hilde

  Men vad typisk det är att tekniken är borta när den behövs. Jag tycker du fick bra bilder, även om det kanske inte blev som du hade tänkt. Lycka till med letandet..
  Kram

 • Angelin

  Hihi.. Sånn kan det gå. Men gud, så fin du er! Jeg håper du holder fast på den fine idéen din, og foter den når du finner fjernkontrollen!
  klem og god aften:)

 • solid

  Hej!
  Du bjuder på fina bilder och jag tänker att de flesta av oss kan inte planera själva livet utan vi får ta det lite som det kommer, med ett visst sinne för humor och en gnutta det blir bra ändå fast lite annorlunda.
  Kram från Eva

 • Natascha

  Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Tycker allt att du fick till fina stämningsfulla bilder och jag tror nog att alla kan föreställa sig vad du ville åstadkomma. Hoppas fjärrkontrollen dyker upp snart. Vissa prylar borde man nästan fästa en sändare på, de försvinner vid alla möjliga och omöjliga tillfällen. Kram

 • Mette

  Hejsa og Godt Nytår

  Superflotte billeder, selvom de ikke blev som du ville have det.

  Jeg tænker igen igen, at jeg nok aldrig har set nogen med så fine øjne som dig – det håber jeg du selv er klar over. Og ja, så har du tilmed den flotteste hud i ansigtet, puha, jeg føler mig gammel og rynket lige nu:-)

  Rigtig god dag til dig

  KH
  Mette

  • Lingon

   God Fortsättning Mette!
   Och tack för de fina komplimangerna. Mina ögon är nog min största tillgång i utseendet och det är ju tur man har något när resten inte är riktigt i form. 😉
   Många kramar och ha en fin torsdag,
   <3

 • Anne

  Jag läste ditt inlägg igen efter att vi pratat igår och jag tycker att det där att göra det bästa efter de förutsättningar som gällr är en ovärdelig styrka. Tänk så många som bara skiter i allt så fort det inte blir riktigt bra – jag själv tex 😀
  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *