Lingon om.....

Dos and don’t

20130102-113826.jpg

Åh vad jag praktförsov mig i morse. Sådär så man skäms riktigt ordentligt men jag hann ändå med morgonens uppgifter med skivinspelning och allt. Fast på ett hår.

Nu så ska jag ladda om lite och vila mig en stund och visa bilden för er hur det går om man häller Yes i diskmaskinen? Det går inte bra alls så gör inte det. Jag fick avbryta maskinen och försöka skölja ur skummet och det tog fyra, fem sköjningar innan det blev hyfsat skumfritt. Och ljudet av allt skummet? Foff! Foff! Foff! Jag var rädd att luckan skulle öppna sig och hosta ut en skumbomb i köket.

Några bilder på dagens väntar jag med för jag vill fotografera en speciell grej i kväll istället. Tänk svartvitt och volanger och mycket stämning…. 🙂 Ja, om det nu går att få till.

Ha en fin andre januari så hörs vi lite senare, om ni så vill.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *