Lingon om.....

Nyårsstass och en ny Odd Mollykärlek till kofta

På nyårsafton hade jag middag hemma och massor med ljus. Vi blev en man kort men desto mera mat och godis till oss andra. 🙂 Men nu är jag lite trött på mat och menyer så vi hoppar över det och går genast till nyårskläderna.

Klädseln blev spontant utvald strax innan middagen för jag hade liksom fastnat i köket på något vis. Den här söta klänningen skulle jag gärna ha i flera färger, helst den gröna med röda broderier.

Myskoftan som hittat hit är Odd Molly #331 Alpaca Cardigan, en gammal goding i härligt gråmelerat garn som jag tänker bo i ett bra tag framöver och drömma om powdervarianten som jag såg på Tindy häromveckan.

Ni vet, koftdrömmen som man vill sitta nedsjunken djupt i soffan med när tekoppen står på bordet och boken är som mest spännande.

Nu tänker jag krama ur det allra sista ur den här mysedagen och vila lite till på soffan, bloggenada och helt och hållet glömma bort att jag måste upp tidigt i morgon.

Hoppas ni har haft en fin och lugn första januari.

Kramar L

No Comments

 • Hilde

  Skönt att ha hittat en ny myskofta. Jag blir lite som ett barn när jag tänker på att det blir upp tidigt i morgon. Håller mig för öronen och mantrar jag vill inte, jag vill inte…
  Kram

 • Fiona

  Fin nyårsklänning och koftan ser ju bara så där mysig ut att man bara vill krypa upp i ett hörn. Kan tänka mig att powderfärgen på den koftan är supersnygg.
  Hoppas det går bra att stiga upp imorgon, själv ska jag försöka sova länge eftersom det står i min almanacka att det är nattpass (igen:( ) imorgon….
  Gott nytt år och vi kanske kan få till en Sushilunch någon dag?!
  Kramar <3

 • Helena

  Här har varit hur lugnt som helst idag. Skönt att smyga in det nya året 🙂
  Snygg stass och jag skulle med vilja ha den gröna smocken. Himla läcker färg!
  Kramar och god fortsättning!

 • Katarina

  Åh vad fin koftan är, Hur fin som helst på dig:) har oxå smocken & skulle nog kunna tänka mig åtminstone en till. Tycker den bruna är fin – fast brunt är inte min färg. Ja den gröna e läcker.
  God fortsättning på dig & hoppas du får ett fint 2013! ps imponerad på trappmålningen, ljust & fräscht:)
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *