Menu
Lingon om.....

Årets lugnaste dag?

Min kamera vill ha lite batteri innan den överhuvudtaget tänker sig att tala med min dator, så medan den fnöshögen blir laddad så hittade jag tre roliga bilder i mobilen att visa så länge. Den första är tagen för ett par dagar sedan när det var soligt och faktiskt kändes som vår i Skåne. Färgerna på fälten var varma och mustiga och det var svårt att tänka sig att snön legat där bara för en vecka sedan.

Idag har jag tagit det lugnt och haft djupa diskussioner med mina nio! soffkuddar. En eller två förmånga troligtvis men så länge jag får plats så är det okej. Bilden är tagen från en biltur alldeles nyss där jag försökte fotografera solnedgången genom fönstret men kameran var vänd mot mig i stället. Snopet.

Jag är så himla dålig på att köra in till vägkanten och kliva ur och fotografera. Så ångrar jag mig senare, bara för att jag är lite för feg för att parkera var som helst ute på en åker eller på någons infart.

Här är jag vilse inne på citygross och har tappat bort kundvagnen. En manöver som upprepade sig flera gånger när jag ”bara” skulle gå och ta en påse räkor och lämnade vagnen. Sen hittade jag inte tillbaka.

🙂 Det var igår det och jag tror jag förbrukade nästan femtusen steg därinne. Kändes det som.

Heja små butiker!

Nu blir det en kopp kvällste här och så ska jag se till om inte kameran laddat färdigt så nyårsstassen kan visas upp?

Och tack än en gång för alla fina hälsningar i förra inlägget och God Fortsättning!

No Comments

 • Hilde
  1 januari, 2013 at 17:44

  Jag gillar nyårsdagen. Det är liksom helt ok att inte göra ett dyft 😀
  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2013 at 18:11

   Eller hur? Så himla skönt och hoppas att du har det skönt på soffan.
   kram

   Reply
 • chatarina
  1 januari, 2013 at 17:53

  Hej! Vill önska dig en god fortsättning på det nya året och jag ser fram emot att få läsa här inne hos dig under året som kommer. Kram

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2013 at 18:12

   Tack detsamma till dig Chatarina,
   kramar!

   Reply
 • Anne
  1 januari, 2013 at 18:13

  Ja nog blev det lugn efter tvättandet och en promenad zzzzzz hahaha. Nu ska jag kravla mig ner i badet 🙂
  Och jag är fortfarande godissugen – alla små klubborna försvann i går fasen också!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   1 januari, 2013 at 18:25

   Ett bad låter superskönt för jag fryser efter min långpromenad tidigare…:)
   Och så är det problem med min vita chokladsås som står i kylen och skriker efter mig.
   Ahhhhh!
   kram

   Reply

Leave a Reply