Menu
Lingon om.....

Boka Odd Molly pre fall?

What you say?

I morgon alltså. Deepfling sätter i gång med förhandsbokning av Odd Molly pre fall och produktbilderna är inte ens släppta än på Odd Mollys hemsida. Strax därefter eller samtidigt gör Full circle star och lisen.dk detsamma.

Tidigt. Stressande. Och för mig en smula ointressant för nu är det reaspan och sommar som gäller för mig. På alla fronter. Men det ska bli väldigt kul att se plaggen såklart och se prisbilden.

Och där är ett par härligt plommonlila saker som är såååå fina.

Om två timmar knappt alltså.

Men visst har bloggosfären ändrats ganska mycket sista tiden? Backar vi ett eller två år var det massiv upphetsning och klåda vid klickmojängen brevid datorn i de flesta Odd Mollyblogghörn och nu så är mitt intryck att det är ganska lugnt och stilla?

Jag tror det beror på att kollektionssläpp har varit uppdelade och upphackade i så många små delar att ingen riktigt har orkat följa eller bevaka. Och så har vår och sommarkollektionen kommit väldigt tätt i år och framför allt tidigt.

Hur som helst så ska jag titta det första jag gör i morgon bitti på vad som finns och undra hur resten av hösten och vinterns kollektion blir….precis som vanligt.

Och förundras över denna design och lekfullhet som har mig i sitt grepp. Ibland skulle jag vilja sätta ord på det. På ett bättre sätt, men det blir så knepigt.

Jag gillart. Det får räcka så. 😀

Ska du titta?

No Comments

 • Christina
  31 maj, 2012 at 22:22

  Kloka tankar, tycker jag för här ska inte heller klickas något:)

  KRAMAR

  Reply
  • Lingon
   31 maj, 2012 at 22:40

   Det vet man aldrig. 😀
   kramar
   <3

   Reply
 • Victoria
  31 maj, 2012 at 22:23

  Jaha ja. Jag tänkte göra av med lite mindre pengar på kläder framöver. Får se hur det går med det.

  Reply
  • Lingon
   31 maj, 2012 at 22:40

   Håhåjajaa. Ja jag säger detsamma. Men vi får se vad som lockar. Nu kanske jag gör en uppesittarkväll ändå. 😀
   kramar

   Reply
 • Titti
  31 maj, 2012 at 22:23

  Jag är nyfiken så titta ska jag…..!….men tror det stannar där…
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   31 maj, 2012 at 22:41

   Ja, det ska bli jättekul att titta tycker jag.
   kramar

   Reply
 • Runa
  31 maj, 2012 at 22:58

  Jag är också jättenyfiken på vad som ska komma, för jag har inte sett något alls hittills. Här är det ju eftermiddag och jag sitter och filar på ett exjobb så ett litet ”Molly-span” om en timme känns helt ok. Tror inte det blir någon bokning för jag vill bara tänka sommar…..men man vet ju aldrig. Helst vill jag ha snyggo-kjolen på rea (som inte ens finns kvar till full pris någon stans…sannolikheten för att den önskningen ska slå in är ju inte direkt hög!). Kramar

  Reply
  • Lingon
   31 maj, 2012 at 23:05

   Lycka till med exjobbet. Skönt att bli klar med studier eller vad du nu hittar på?
   Jag orkar nog inte vänta en timme till så det får bli i morgonbitti.

   Kjolen finns i stl 3 hos Lisen.dk, häromdagen. Suuuuuuck säger jag. Den är så fin, men som tur är jag så nöjd med min röda.
   kramar och ha det gott

   Reply
 • Angelin
  31 maj, 2012 at 23:04

  Jajajaa! Jeg er kjempe spent på hva som kommer:) Men det spørs om jeg klarer å holde meg våken i en hel time til.. Mulig det må vente til i morgen tidlig… Da har jeg ihvertfall noe å glede meg til! 🙂

  God natt!

  Reply
  • Lingon
   1 juni, 2012 at 08:57

   Precis, lite frukostnöje.
   kramar!

   Reply
 • Nena
  1 juni, 2012 at 00:15

  Näpp det blir nog inget förbokat från pre-fall för mig. Brukar egentligen sällan hitta något i pre-kollektionerna. De lila broderade plaggen var ju i och för sig urläckra, men lite skumma i modellerna. Undras hur de sitter på (på en sån som jag då…)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 juni, 2012 at 08:58

   Visst är de läckra, färgen plommonlila är så tilltalande för mig, men jag vet inte om jag vågar mig på dom heller pga passformen. Hrm. På mig då..:-D

   kramar

   Reply

Leave a Reply