Lingon om.....

Länkkärlek till nya bekantskaper

Mer länkkärlek till folket!

Här är en ganska ny bekantskap till mig, Angelin  http://iloveoddmolly.blogspot.se/ som bor i Norge i ett hisnande landskap där hon svassar runt i vackra mollystassar och ser magisk ut. 😀

Jag måste definitivt åka och utforska Norge mera..

Hörni…tråkigt men sant. Jag måste hålla en kortare bloggpaus både här inne och i kommentarsfälten till min nacke blir bättre. Det strålar ut i armar och skuldror så jag bör hålla mig borta från datorer och blippande på mobiler tills det värsta har släppt. Urtråkigt verkligen. 🙁

Men annars är allting bra här såklart. Ska bara få ordning på mig.

Ha en fin vecka och vi hörs nog snart igen, hur ska jag kunna hålla mig?

kramar L

25 Comments

 • Adela

  Å trist med din nacke….känner av min med, det är väl en bloggsjuka!
  Hoppas det bättrar sig snabbt, vi kan inte vara utan dig här det förstår du väl??:D

  Många kramar
  Adela

 • Vivvi

  Stackare, vad trist med nacken. Får också ont i min om jag sitter vid datorn för mycket. Man får försöka träna på att sitta rätt men det är ju inte så lätt..

  Se till att vila nu och bli bra i nacken

  Kramar
  /Vivvi

 • Madde

  Usch, stackare! Vet ju hur det känns…var hos sjukgymnasten idag just i det ärendet, som hon tyckte var bäst att börja med…Krya på sig! Storklem från ”en som har en kropp som en panchis” för tillfälligt.

 • Angelin

  Hei!

  Tusen takk for at du linker til meg! Snille, søte deg <3
  Jeg også har vondt i nakken, og trodde det var pga ammingen.. 🙂
  Håper du blir fort frisk igjen! Dagen blir ikke den samme uten dine fine
  innlegg:(

  God bedring!

  Klem fra Angelin:)

 • Marie

  Det är otroligt vackert i Norge. Har mest varit där vintertid men skulle någon gång vilja åka dit på sommaren, är nog mäktigt med fjordarna och bergen 🙂 Aj aj :/ Jobbigt med värken. Hoppas du får ordning på det! Ta det lugnt. Stor kryakram!

 • Nena

  Usch då! men det är sant, datorer kan verkligen vara döden för nacken! Hoppas du snart mår bättre!!!
  Kram

 • Katinka

  Stackare med nacken! Håll dig ifrån datorn ett tag ja. Jag har också haft krångel med nacken när jag suttit mycket framför skärmen tidvis och det är så jobbigt för man är ju helt beroende.

  Ta hand om dig och tack för alla fina komentarer under min resa! Kram

 • Helena

  Åh nej men tjejen…hoppas den inte blir för lång bara, men du är så otroligt snabb med uppläggen så det kan nog vara skönt att vila lite. Hoppas du blir bättre snabbt. Och du måste ta hand om dig som sagt var.
  Ja, det var en fin bekantskap du har fått. Kul. Molly+norska landskap är liksom lite magiskt.

  Stor, stor kram hjärtat

 • Natascha

  Här har du ännu en som har stora problem med nacken. Jag har börjat klättra och varit lite väl ivrig på gymmet så nu har jag drabbats av en inflammation i nacken. Så jag borde väl också hålla mig borta från datorn 🙂
  Hoppas du snart blir bra i nacken!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *