Lingon om.....

syrén, kastanj och aj?

Nu blommar kastanjen i parken och det är så vackert så. Någonstans här finns en som har röda blommor, hela stängeln är knallröd. Undrar om det är en särskild kastanjesort?

Och så de lila syrénerna, precis på väg att slå ut. Ingen särskild doft än,  det är visst för tidigt men snart så.

I allt en finemangs måndag, om jag inte hade haft så ont i kroppen och framför allt nacke och axlar. Det har varit småjobbigt i ett par veckor till att bli helt olidligt i dag, så där att jag inte kan tänka ordentligt längre. Allt handlar visst bara om smärta idag?

Jag har tränat stretchat och gått på massage, men nu måste jag nog ta mig till en naprapat eller kiropraktor. Och såklart minska ner på allt statiskt jobb jag gör. Trauuuuudigt som man säger på skånska.

Men som tur är kan jag jobba lite på halvfart idag ändå, trots att jag är stel som en mumie. 😀

Eller ska jag gå till chefen och be honom införskaffa en bubbelpool som vi kan ha i källaren på jobbet? Hm.

Ha en fin fin måndag önskar jag dig

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *