Bjooti

Skor, skor, skor

clarks2

Låt mig få drömma lite. 🙂

Om varma sommardagar, prasslande klänning och kanske till och med lite solbränna ben. Oj vad jag längtar. De här skorna provade jag på rean i somras och slog aldrig till mitt nöt. Men så idag så mitt i provandet av fotriktiga tråkiga saker så dök blingsandalerna upp och sa -heeeeeeej? Vill du inte ha oss…?

clarks3clarks5

Otroligt sköna med stuns och lagom liten klack som ger lite mer höjd än ett par helt platta. En anings bättre för mig som har trubbel med hälsenan och fötterna.

clarks6

Så jag drömmer vidare på min sommarfeeling och kom hem med ett par blingsandaler och ett par fotriktiga grejor. Man kan väl få ha både ock? Skorna heter Clarks Playful Gift sandaletter och bilderna kommer ifrån Skotornet.

Mina fångade jag på Skohörnan på Frosta Center i Höör, en oas om du gillar Rieker, Tamaris och annat gött för fötterna. 🙂

Nu däremot ska jag ta på mig träningsskorna och vara lite duktig. Trevlig kväll!

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *