Lingon om.....,  Trädgården

Körsbär, bloopers och muterade pelargoner

 

Godkväll,

Det går ju inte att låta bli att blogga lite. 😀 Hur skulle jag?

tack för alla fina hälsningar!

Visst är det eländigt när kroppen krånglar? Jag har en arbetsskada, och när jag inte sköter träning och sitter och slarvar framför datorn eller sover illa, så kan den bli väldigt dum och smärtsam. Att ha lite ont klarar jag men när det går till en gräns när allting handlar om smärta så är det så lagom dags att göra något åt det. Innan det blir för tokigt …

Så nu efter ett par dagars massage och lite datorbegränsning känns det mycket bättre. Fortfarande ont ont men jag kan röra mig utan att fasa. Och köra bil utan att behöva vrida hela kroppen när man ska svänga. 😀

bloopers! När man tagit 30 bilder på sig själv och glömt sätta kameran på autofokus och vinden flyttar den i sidled. Oh yes.

Här är min muterade pelargon. 😀 Den ska vara rosa som blomman är till höger, men så har den en blomma med två färger i. Sorten heter Selma och jag undrar lite om det trots allt kan vara Saxdalens Selma för färgen ser lik ut. Nåja, det spelar egentligen ingen roll. Bakom den står Occold Shield med sina gyllenbruna blad.

Och så massa hjärtan. Till er, till dig.

kramar L

No Comments

  • Lingon

   ja, jag kan inte få nog av trädet nu och det har börjat att fälla blommorna nu så det är massa flingor av blad på marken. Suuuuck. Men så vackert det är.
   Kramar

 • Marie

  Skönt att du är bättre. Svår värk är fruktansvärt, tar över allt annat när det är som värst. Tack för de fina bilderna på dig och blommorna 🙂 Kramar

  • Lingon

   Ja, jag är glad så glad. Men vad svårt det är att låta bli datorn? Jag häckar ju här liksom. 😀
   kramar och hoppas du också mår bättre.
   <3

 • Anne

  Hahaha bloopers är roliga men jösses att kameran flyttade på sig! Tack för prat – nu åker linserna ut och Rosen i säng 🙂
  Kram å suss gott!

  • Lingon

   Hihi. Ja, jag mumlade en hel del därute för de finaste bilderna blev bara blurrrr.
   kramar och gonatt!
   L

 • lifessilverlining

  Så fina bilder du tar! Har du redigerat i photoshop? vad har du för ”lager” på? Inte kul med värk så där som du har, bra att du är uppe och dansar runt lite framför kameran ibland då, fast ställ in autofokus nästa gång:) kram Nilla

  • Lingon

   Tack! Jo, det är photoshoppat i lite olika lager, lite ljus, skärpa och varma färger.
   Kramar och trevlig kväll,
   L

 • Runa

  Hoppas eländes ontet går över snart, o du får känna dig pigg och inte ha ont. Måste vara hemskt!. Fin matchning av färgerna i koftan och körsbärsträdet! Löjtnantshjärtan är SÅ fina, det är barndoms vibbar för mig, för vi hade en stor sån buske där jag växte upp. Tänker alltid barndomssomrar (som för mig, tack o lov, är minnen som jag blir glad av) när jag ser såna.
  Ha en bra kväll! Kram

 • solid

  Hej!

  En ny pelargonsort har fötts ”Lingonpelargonen” och du kommer att bli rik och berömd. Yippie!
  Kramar finaste Lingon från Eva

  • Lingon

   Ja, tänk om man kunde liksom. Den här kommer nog att sakta kanske bara gå över till att ha rosa blommor, för att någon dag överraska mig med dubbla färger. Det är så underligt det där med genetik.
   Kramar och ha det gott

 • Lotta

  Underbara bilder. Blunders är alltid kul. Men trist när man just upptäcker det. Sist tog jag väldigt bra bilder utan minneskort. Jipi!

  Vad skönt att det känns lite bättre. Eländigt med kroppar som inte riktigt orkar med. Just nu är jag riktigt arg på min som tvingar mig ligga still i sängen. Men snart har nog denna stormen lagt sig.

  Ta hand om dig.

  • Lingon

   Tack!.
   Det blir bättre hoppas jag. Ibland önskar man att det liksom gick att återställa kroppen som när man formaterar en hårddisk när det krånglar för mycket.
   kramar och må så gott idag.
   L

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Skönt att höra att du är lite bättre. Vilka fina pelargoner du har. Mina har inte ens kommit så långt att där är knoppar:(( Bara två stycken som överlevt vintern.
  Krya på dig kramar från mig!

  • Lingon

   Tack!
   Det här är köpepelargoner. 😀 Mina övervintrade är smala tunna pinnar. En blommar förstås..lite försiktigt och prövande.
   kramar och ha en fin dag

  • Lingon

   Vilken sprudlande glad kommentar, tack!
   Ha en go dag och hoppas du får tag i din Wilma, fast du har ju redan den snyggaste av dem alla i magnolia.
   kramar

 • Victoria

  Oj, jag missade ju att skicka kryahälsningar till dig, sorry. Det är en hektisk tid nu här i maj för en fyrbarnsmorsa, mycket att rodda vet du :). Skönt att läsa att du är rätt ok ändå idag då, men blogga lugnt hördu ;).

  Krya kramar i massor från mig

  • Lingon

   Här bloggas det lugnt och fint. Och du får ha det så gott, har du fyra? 😀 wow vilken hjälte du är. <3
   kramar

  • Lingon

   Det går åt rätt håll här faktiskt. Riktigt bra men jag kan inte sitta framför dator eller hålla saker framför mig. Armarna och nacken är svaga visst. Men det lättar.
   Ha en fin fin dag vännen,
   kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *