Menu
Lingon om.....

en kvällsdivas bekännelser….

Slarvig outfit eller fin? Jag säger fin…

Jo så här stursk och full i sjutton var jag tidigare i kväll när jag stegade i väg till årsmötet i min bostadsförening. Jag tyckte det var så bra tajming att jag kunde tvätta samtidigt, men med kanske en miss i räkningen att jag inte hittade några byxor? De låg ju i tvättmaskinen? Hm.
Så ny är jag invald i styrelse och fick genomlida ett extra möte efter själva årsmötet. (mitt nöt) Men jag bör ju vara lite engagerad i hur jag bor..

Dagens lättnad då, jo bilen gick igenom beskiktningen utan anmärkningar.

Undrar förresten hur det är att jobba där? Jag blir alltid så nyfiken så jag vill ställa frågor och stanna en stund. Personalen måste ju ha sett det mesta i motorväg och i människoväg tänker jag mig….spännande. Gamla ihoplappade bilar, ombesikningar, ilska och tårar….

kramar!

No Comments

 • Hilde
  8 maj, 2012 at 21:47

  Vad skönt att bilen gick genom besiktningen. Jag skulle nog inte vela jobbat på besiktningen, finns säkerligen många som blir arga där 😀
  Maria är alltid snygg på.
  Kram

  Reply
 • Helena
  8 maj, 2012 at 21:51

  Engagemang skapar alltid en massa merjobb 🙂
  ”Din” besiktningshall ser precis ut som min… eller väldigt väldigt lik…
  Kramar

  Reply
 • Angelin
  8 maj, 2012 at 22:31

  Jeg og sier fin:) Ikke ’slarvig’ i det hele tatt. Fine sko har du også!

  Reply
 • Fiona
  8 maj, 2012 at 23:25

  Jag tycker att du ser fint och skönt kvällsdivig ut! Så skulle jag oxå gärna svävat runt med ett glas bubbel!
  Skönt att bilen mådde bra, alltid så jobbigt innan man vet hur det är ställt.

  Kram

  Reply
 • Anne
  9 maj, 2012 at 06:14

  Hihihi jag brukar faktiskt fråga på sådana ställen. I bland så ingående att viss irritation uppstår 🙂
  Kramar <3

  Reply
 • Anne
  9 maj, 2012 at 06:15

  Glömde: så klart har jag varit inne i cockpit på ett Mallisplan……..
  Kram igen

  Reply
 • Sanna
  9 maj, 2012 at 07:05

  Flin! Känner igen det där med styrelse. I min förening där jag bodde i Trelleborg blev jag efter ett svagt ögonblick ordförande. :p Typ då kanske 24 år gammal men det gick bra det med. Ha så kul och passa på att påverka saker så det blir som du vill. Jag passade på att välja färg tex i våra trapphus. Satte min stämpel liksom. 😉

  Och fråga den på Bilprovningen nästa gång. För min skull. Syotanten vill veta. :p

  Ha en fin dag! Kram

  Reply
 • ria
  9 maj, 2012 at 22:04

  Bra gjort! Så påverkar man närmast, där man bor.

  Tänkte jag sku tacka för kommentaren hos mig! Och tjohej jättefin dagens har du också! Wilma Magnoooooolia<3

  Reply

Leave a Reply