Lingon om.....

New York – Malmö?

20120508-020052.jpg
Jag slurpar i mig Katinkas semesterbilder från New York som om de vore morgonens första kopp kaffe. Så underbart att titta på hennes fina bilder. Och vad kan jag komma med? Jodå, ett försök att göra Malmös gatubild lite förevigad i ett kollage. Kanske behöver jag träna lite på det? 🙂

20120508-020333.jpgMen vi har iallafall Folk, den färggranna butiken. Ha!
🙂

Nu bilprovningen….gulp.

Kramar

No Comments

 • Marie

  Vad många fina inlägg du gjort som jag äntligen läst ikapp. Min huvudvärk (och lite annat) har hållt mig lite frånvarande på bloggarna. Krokodilen var fin 🙂 Och stassen nedanför 🙂 Och mammammabloggar är nog ett fenomen som jag har missat… Jag har ju vuxna barn så det kanske inte räknas.. Nä, men jag gillar inte heller etiketter. vill vara fri att skriva (och läsa) allt möjligt, även omdet för min del blir mest om Odd Molly och katter 🙂 Jättekramen <3<3<3

 • Karen

  I always enjoy the photos of Malmo. New York may seem exciting to some, but to me it is just another big city full of skyscrapers. I think that I enjoy the beauty of smaller towns. Perhaps that is because I live in a suburb of an enormous city that continues to grow upward and outward. I dream of myself in the Mediterranean towns, enjoying a glass of wine, overlooking the sea. Would you like to join me?
  Kram from the big city of Toronto, Canada,
  Karen XOXO
  P.S. The exercise routine has you looking very fit. You should be pleased.

  • Lingon

   Absolutely, anytime. I have not been enough around the Mediterranean, not for sure.
   And thank you, the mirror is actually flattering for the figure, but I guess I have gained some sort of shape? 😀 😀
   kramar och massa hälsningar till dig,
   L

 • Bettina

  Så fint ni har det ! Nu börjar vi äntligen få lite mera vår vi också även om vindarna fortfarande är kyliga…… Och så måste jag ju tillägga att din blogg är härlig! Ha en fortsatt fin dag! Kramar

 • Annelie

  Du är underbar, fniss! Just det, Malmö har Folk, så det så!! Så kan man gå i o läsa hos Todi bo,an som visar sitt älskade Malmö! Vi skall vara glada för det vi har, vilket vi lätt glömmer. Gräset är väldigt sällan grönare på andra sidan..(bara ibland)
  Håller tummarna bilen gick igenom besiktningen!
  Kram

  • Lingon

   <3 Precis, jag har kramat om damen i fråga idag. Jag är inte avis på New York och Katinka, men det är så underbart att se och känna reslust och glädje inför äventyr. Någon gång ska jag nog dit, och för en New Yorker vem vet, kanske Malmö är en hit?
   kramar och tack bilen klarade sig

 • Hilde

  Du är inte ensam om att drömma om New York. Jag känner att det rycker lite i res-tarmen, jag son inte gillar att resa alls. Malmö ser inte fel ut det heller. Jag har aldrig varit där, men till sommaren ska jag söderut 🙂
  Kram

  • Lingon

   Visst rycker det lite? hihi. Ja vart skulle jag vilja åka? Hmmmm. Många ställen.
   kramar och söderut säger du..hoho.

 • improve my days

  Hi,
  I love New York. It seems that all world is there. I didn’t have many expectations before travelling, because i thought it was a big confusion, polution, noise and so on. But it’s not. It’s a fantastic city to go and stay for a few days. Cultural events, parks, museums, shops … everything is there.
  About the Mediterraneo, i’m near it… I just would like to say that you have to come here and enjoy the beauty of it 😉 You are very welcome 🙂
  Hugs

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *