Menu
Lingon om.....

New York – Malmö?

20120508-020052.jpg
Jag slurpar i mig Katinkas semesterbilder från New York som om de vore morgonens första kopp kaffe. Så underbart att titta på hennes fina bilder. Och vad kan jag komma med? Jodå, ett försök att göra Malmös gatubild lite förevigad i ett kollage. Kanske behöver jag träna lite på det? 🙂

20120508-020333.jpgMen vi har iallafall Folk, den färggranna butiken. Ha!
🙂

Nu bilprovningen….gulp.

Kramar

No Comments

 • Marie
  8 maj, 2012 at 14:17

  Vad många fina inlägg du gjort som jag äntligen läst ikapp. Min huvudvärk (och lite annat) har hållt mig lite frånvarande på bloggarna. Krokodilen var fin 🙂 Och stassen nedanför 🙂 Och mammammabloggar är nog ett fenomen som jag har missat… Jag har ju vuxna barn så det kanske inte räknas.. Nä, men jag gillar inte heller etiketter. vill vara fri att skriva (och läsa) allt möjligt, även omdet för min del blir mest om Odd Molly och katter 🙂 Jättekramen <3<3<3

  Reply
  • Marie
   8 maj, 2012 at 17:21

   Oj vad konstigt det blev ser jag :)) mammabloggar skule det vara 🙂

   Reply
   • Lingon
    8 maj, 2012 at 21:25

    Fniss. Ibland blir det dubbelt av allt. Tråkigt att du är krassligt, jag vill ju sätta mig på tåget och surprisa dig nästan, bara komma med en nybakad muffins eller nåt? I min fantasi.
    kramar och ha en fin kväll,
    L

    Reply
    • Marie
     8 maj, 2012 at 21:45

     Åh vad gulligt 🙂 Jag smaskar i mig den direkt 🙂 är lite hungrig. Mmm.. vad god! Kram o Tack o Gonatt 🙂

     Reply
     • Lingon
      8 maj, 2012 at 22:13

      <3

 • Karen
  8 maj, 2012 at 16:20

  I always enjoy the photos of Malmo. New York may seem exciting to some, but to me it is just another big city full of skyscrapers. I think that I enjoy the beauty of smaller towns. Perhaps that is because I live in a suburb of an enormous city that continues to grow upward and outward. I dream of myself in the Mediterranean towns, enjoying a glass of wine, overlooking the sea. Would you like to join me?
  Kram from the big city of Toronto, Canada,
  Karen XOXO
  P.S. The exercise routine has you looking very fit. You should be pleased.

  Reply
  • Lingon
   8 maj, 2012 at 21:27

   Absolutely, anytime. I have not been enough around the Mediterranean, not for sure.
   And thank you, the mirror is actually flattering for the figure, but I guess I have gained some sort of shape? 😀 😀
   kramar och massa hälsningar till dig,
   L

   Reply
 • Bettina
  8 maj, 2012 at 16:45

  Så fint ni har det ! Nu börjar vi äntligen få lite mera vår vi också även om vindarna fortfarande är kyliga…… Och så måste jag ju tillägga att din blogg är härlig! Ha en fortsatt fin dag! Kramar

  Reply
  • Lingon
   8 maj, 2012 at 21:28

   tack söta! Vad härligt att höra att ni har fått mera vår – äntligen!
   kramar

   Reply
 • Annelie
  8 maj, 2012 at 17:28

  Du är underbar, fniss! Just det, Malmö har Folk, så det så!! Så kan man gå i o läsa hos Todi bo,an som visar sitt älskade Malmö! Vi skall vara glada för det vi har, vilket vi lätt glömmer. Gräset är väldigt sällan grönare på andra sidan..(bara ibland)
  Håller tummarna bilen gick igenom besiktningen!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 maj, 2012 at 21:29

   <3 Precis, jag har kramat om damen i fråga idag. Jag är inte avis på New York och Katinka, men det är så underbart att se och känna reslust och glädje inför äventyr. Någon gång ska jag nog dit, och för en New Yorker vem vet, kanske Malmö är en hit?
   kramar och tack bilen klarade sig

   Reply
 • Hilde
  8 maj, 2012 at 20:29

  Du är inte ensam om att drömma om New York. Jag känner att det rycker lite i res-tarmen, jag son inte gillar att resa alls. Malmö ser inte fel ut det heller. Jag har aldrig varit där, men till sommaren ska jag söderut 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 maj, 2012 at 21:30

   Visst rycker det lite? hihi. Ja vart skulle jag vilja åka? Hmmmm. Många ställen.
   kramar och söderut säger du..hoho.

   Reply
 • Linda G
  8 maj, 2012 at 20:33

  Den butiken ser ju så himla mysig ut! Nästa gång jag är i Malmö ska jag dit! Kram

  Reply
  • Lingon
   8 maj, 2012 at 21:31

   Oh, den kommer att bli farlig för dig. 😀
   kramar
   <3

   Reply
 • improve my days
  8 maj, 2012 at 22:39

  Hi,
  I love New York. It seems that all world is there. I didn’t have many expectations before travelling, because i thought it was a big confusion, polution, noise and so on. But it’s not. It’s a fantastic city to go and stay for a few days. Cultural events, parks, museums, shops … everything is there.
  About the Mediterraneo, i’m near it… I just would like to say that you have to come here and enjoy the beauty of it 😉 You are very welcome 🙂
  Hugs

  Reply
 • Katinka
  9 maj, 2012 at 00:37

  Åhh, gulliga du. Malmö har massor att erbjuda! Kram

  Reply
 • Mintekopp
  9 maj, 2012 at 06:19

  Å Folk har jag aldrig besökt, nästa gång jag är i Malmö så står det som nr 1på att måste-listan. Ha en bra dag
  Kram

  Reply
 • Stephie
  9 maj, 2012 at 15:18

  åh skulle så gärna vilja besöka Folk en dag. ser ut som man skulle shoppa loss/ gå amok där 😉

  Reply

Leave a Reply