Lingon om.....

Sweet Brier Blouse

20120509-013150.jpg
En underbar blus som mest blivit hängande i garderoben tyvärr, lite trång i överarmarna, känns det igen? 🙂
Hur som helst är den här för att stanna för färgen magnolia är så ljuvlig.

Sen kväll i går och idag intrasslad i pappersexercis upp över öronen. Jösses vilken tur att det inte är så ofta, för egentligen är jag ganska arg nu. Så arg att jag vill ha glass, en dajmstrut eller vad som helst som ger lite kyla. Tur att kiosken är stängd. 🙂

Hälsningar från tråkmånsen,

No Comments

 • Nena

  Japp det känns igen! Älskar min blå med cerisa broderier, men retar mig på att jag fick gå upp i storlek på grund av ärmarna så att den istället är för stor i livet. Men fiiin är den! Pappersexcersis är inte kul. Åkte dit på en lakritspåse pga det häromdagen. Inte bra alls!
  Kram

  • Lingon

   Hihi, då är vi två. En lakritspåse hade inte varit fel heller och nu är det fika dags här….hmmm.
   Jäkla budget liksom. Men det ordnar sig.
   Ha en fin eftermiddag,
   kram

 • Elise

  Hei der, Lingon!

  Må bare si at du er utrolig fin i akkurat denne fargen!! Og blusen er nyyydelig, både farge og design. Må gjerne flytte til Norge hvis du blir lei.
  Hva pappersexersis er, vet jeg ikke, men regner med det er noe kjedelig siden du trenger påfyll av søtsaker for å komme gjennom det! Lykke til!

  Hilsen Elise

  • Lingon

   Tack Elise,
   Du har första tjing på blusen. 😀 Men den stannar här tillsvidare hos mig. Och nu har jag fått kaffe så resten av dagen ska nog gå som en dans.
   Kramar och ha en fin eftermidddag

 • Madde

  hm.. du får en virituell kram, går det bra istället för glass? Åh, jag har länge velat ha en sådan, fast Chalk. Men trånga överarmar, ja det är ett skit det där. Att behöva gå upp en stl bara för att många plagg är så smala i ärmen. Ja,ja detta har väl stötts och blötts tillräckligt kanske. Ha en fortsatt fin kväll. Jag ska med hjälp av pappa montera ned en möbel vi monterade ihop igår, gäller att hålla sig sysselsatt, haha/ Klem

  • Lingon

   Ja, och tänk. Nu har det gått en hel dag och jag har inte lyckas ringa dig? 😀
   Ha en go kväll med far din.
   Kramar!

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Vilken snygg blus/tunika:))
  Papper inte alltid kul men, nödvändigt ont ibland. Var oxå så sugen på något innan idag men, tog ett äpple i stället. Hur kul är de på en skala jämfört med glass eller annat gott!!!!
  Kram

  • Lingon

   Hihi. Jag har precis ätit en kiwi, och så glodde jag lystet på nutellaburken. Den är inte helt säker..:-D
   kram

 • Louise Larsson

  Tjingeling! Har du oxså varit till Nerja! Vad kul……detta var andra gången för mig! Jag satt med tråkiga papper igår….vet hur du känner. Den blusen är fantastiskt fin….vad är det för fel på dessa minimala ärmar…..knasigt. Hoppas kvällen slutar bättre/Många kramar!

 • Hilde

  Snygga Lingon, den färgen är underbar. Jag har glass..komsi 😀
  Hoppas du är lite lugnare nu och kan njuta kvällen.
  Kram

 • natascha

  Visst är det trist att Odd Molly jämt ska göra så trånga ärmar! Men fin är den och färgen är underbar.
  Hoppas att det går bra med pappersarbetet.
  Kram

  • Lingon

   Ja, det är tajt så tajt men blusen går precis på mig. Nåja, jag får väl träna armarna till max då? 😀
   kramar och trevlig kväll till dig

 • Linda G

  Färgen är lövely! Och apropå pappersexercis, skulle också behöva ta tag i en hög. Orkar inte i kväll, men den lär ju inte springa ifrån mig;) Kram

 • Anne

  Det här inlägget missade jag igår men fasen vad du är snygg i den blusen – måste få komma fram oftare! Jag försökte få ordning på ett av mina privata konton i går kväll efter att vi pratat – apropå ta tag i saker – men lyckades inte. Blev arg och gick och la’ mig – utan glass haha 🙂
  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *